Benjamin Button-szindróma: 70 évesnek néz ki a testvérpár egy ritka betegség miatt

bőr testvérpár ízületi fájdalom India ráncok genetikai betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok szerint nincs gyógymód az Indiában élő testvérpár, Keshav Kumar és Anjali Kumari genetikai rendellenességére.

Keshav Kumar mindössze másfél éves, bőre azonban olyan ráncos, hogy évtizedeket öregít a kisbabakorú fiún. Nővére, a 7 éves Anjali Kumari szintén ugyanattól a genetikai betegségtől szenved, mint öccse: elmondása szerint nem csupán ízületi fájdalmakkal küzd, hanem az arcán lévő duzzanatok is keserítik meg az életét.

Az emberek folyton megbánulnak, és megjegyzéseket tesznek rám

- mondta el a Mail Online-nak a kislány, akit iskolatársai állandóan gúnyolnak. Keshav és Anjali szülei mindent megtettek gyermekeikért, megoldást azonban nem remélhetnek: az állami kórház orvosai szerint nincs gyógymód a betegségükre.

Íme, a 10 legszörnyűbb születési rendellenesség

Minden anya rémálma, hogy gyermeke valamilyen születési rendellenességgel jön a világra. Ismerd meg a világ legmegdöbbentőbb betegségeit itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.