Ledobták a hazai Charlie Sheen-bombát: HIV-fertőzött egy magyar celebnő

Forrás: Thinkstock -
betegség HIV gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő hírre ébredt kedden reggel a magyar celebvilág. Lapinformációk szerint ugyanis HIV-fertőzött egy hazai híresség, akinek kilétét egyelőre nem fedték fel... 

Pár éve tudta meg, hogy beteg, és azóta rendszeres orvosi kezelés alatt áll. Marékszámra szedi a gyógyszereket, és oda kell figyelnie partnereire, a szokásosnál is körültekintőbben kell védekeznie szex közben - írja cikkében a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap úgy tudja, a művésznő egy bizonyos orvos állandó felügyelete alatt áll, nála kell jelentkeznie meghatározott időközönként, ő nézi meg a leleteit, a gyógyszeres kezelést is ő felügyeli. "Rendszeresen látjuk az intézményünkben az énekesnőt, már jó ideje idejár hozzánk" - árulta el a kórház egyik alkalmazottja. "Nincs túl sok HIV-fertőzött ember Magyarországon, ezért keltett feltűnést a többi beteg és az ápolók körében is, amikor annak idején először megjelent itt, hiszen megismerte őt mindenki. Jól viseli a helyze­tet, megbékélt a betegséggel, de nem is kell, hogy padlóra kerüljön miat­ta, hiszen ma már nagyon jó gyógyszerek léteznek a HIV kezelésére, több évtizedig is el lehet élni tünetmentesen."

Ennek a súlyos, gyógyíthatatlan betegségnek mostanában külön aktualitása van, hiszen mint ismert, tavaly novemberben derült ki Charlie Sheenről is, hogy HIV-fertőzött. A hollywoodi sztár négy éve tudta meg, hogy beteg, azóta kezelik. Hogy a magyar énekesnő is úgy dönt-e, felfedi kilétét, egyelőre nem tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.