személyiségzavar Marilyn Monroe mentális zavarok szexszimbólum borderline-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ingadozó, bizonytalan és meggondolatlan - röviden így jellemezhető minden idők egyik leghíresebb színésznője egy nemrég megjelent kötetben, amelyben személyi zavarával foglalkozik a tudományos újságíró, Claudia Kalb.

A világ egyik leghíresebb és leggyönyörűbb színésznőjeként tartják számon a mai napig Marilyn Monroe-t, akinek titkokkal teli élete és tragikus halála a mai napig foglalkoztatja a nyilvánosságot.

Forrás: AFP

Claudia Kalb tudományos újságíró egy nemrég megjelent könyvében sorra veszi azokat a pszichológiai tüneteket, amelyek véleménye szerint mind ugyanarra utalnak: a néhai szexszimbólum súlyos személyiségi zavarral, úgynevezett borderline-szindrómával küzdött.

Mi a borderline?

Megőrjíted a párodat a beteges ragaszkodásoddal, nem tudod elfogadni, hogy nem csak te létezel, és céljaid elérése érdekében nem riadsz vissza semmitől, akár öngyilkossággal is fenyegetőzöl? A jelenség neve borderline, amely egy rendkívül komoly személyiségzavar. A Life.hu cikkéért kattints ide!
Zika-vírussal kezelnek egy európai terhes nőthttp://www.life.hu/drlife/20160205-egy-europai-terhes-no-is-megfertozodott-a-zika-virussal.htmlSpanyolország megerősítette a hírt, miszerint Zika-vírussal kezelnek egy várandós kismamát. Dr. Life--Minél több a szexpartnerünk, annál kevesebb az esélyünk a rákra?http://www.life.hu/drlife/20160215-minel-tobb-szexualis-partnere-van-egy-nonek-annal-kevesebb-az-eselye-a-szajuregi-rak-kialakulasara.htmlÁllítólag minél több férfival volt dolga egy nőnek, annál kisebb az esélye, hogy szájüregi vagy torokrák alakul ki nála. Dr. Life--Soha nem éhes, nem érez fájdalmat és fáradtságot a 7 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20160206-olivia-farnsworth-kislany-ritka-genetikai-betegsegei-miatt-nem-ehes-nem-faradt-es-erez-fajdalmat.htmlAz orvosok szerint hihetetlenül ritka Olivia Farnsworth esete: a kislány egyszerre három genetikai betegségben szenved, melyek tünetei miatt nem érez éhséget, soha nem álmos és nem tudja, milyen a fájdalom érzete. Dr. Life--48 kilóra fogyott Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/drlife/20160204-galambos-lajos-mulatos-sztar-felesege-48-kilora-fogyott.htmlA nemrég szabadult mulatós zenész feleségének állapotáról sokat és sokszor lehetett hallani a sajtóban a tavaly történt letartóztatásuk után. Galambos Lajos nemrég reagált az ezzel kapcsolatos hírekre. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoBetegség miatt fogyott le Bebehttp://www.life.hu/drlife/20160203-bebe-a-back-ii-black-egykori-enekese-20-kilot-fogyott.htmlAz elmúlt időszakban összesen 20 kilótól szabadult meg a Back II Black egykori énekese. Dr. Life--Caramel születésnapján került kórházba az énekes egyik családtagjahttp://www.life.hu/drlife/20160203-molnar-ferenc-caramel-enekes-szuletesnapjan-kellett-korhazba-szallitani-egy-csaladtagjat.htmlÉppen a születésnapját készült megünnepelni feleségével és kislányával Molnár Ferenc Caramel, amikor egy szomorú telefonhívást kapott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.