Majka nem engedi, hogy párja természetes úton szüljön

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
terhesség kisbaba szülés Dundika Majka rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes és párja már alig várja, hogy második gyermekük világra jöjjön. A boldogságot azonban beárnyékolja, hogy Hajni sokszor rosszullétekkel küzd. 

Majka kedvese egészsége érdekében nem engedi, hogy a szülés hagyományos módon történjen. Az ok: az édesanyának szűk a medencéje, ráadásul súlyos vérszegénységgel, és vashiánnyal küzd. Bár már csak néhány hetet kell várni, a család mindent megtesz a nyugodt környezet érdekében - írja a Story magazin.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

"Mariánnal kegyetlen volt az első három hónap. Négy kiló fogytam, mert folyamatosan olyan rosszul voltam, hogy képtelen voltam rendesen enni.

Úgy indult minden nap, hogy ráborultam az asztalra, és vártam, hogy jobban legyek. (...) Most viszont más a helyzet, a második fiunkkal alig volt olyan hét, amikor igazán ki tudtam élvezni a várandóság szépségeit. Jóval hosszabbak a rosszulléteim: hányinger, savasság, minden, ami egy terhesség alatt csak elképzelhető. Marcinál nem voltam kívánós, most viszont folyamatosan ennék" - mesélte Hajni.

Harrison Ford lánya súlyos betegségben szenved http://www.life.hu/drlife/20160309-harrison-ford-lanya-epilepszias-a-szinesz-kuzd-gyermeke-egeszsegeert-nyilatkozott-a-sztar.htmlA színész egy interjúban beszélt először legidősebb gyermeke, Georgia egészségügyi gondjairól. A lány epilepsziában szenved. Dr. Life--Val Kilmer takargatja magát: Sokkal rosszabbul van a színész? http://www.life.hu/drlife/20160303-val-kilmer-meg-mindig-kuzd-a-rakkal-takargatja-a-nyakat-a-szinesz-foto.htmlPár héttel ezelőtt a sztár sokkal jobban nézett ki azon a fotón, amit ő maga posztolt a közösségi oldalára. A jelek szerint azonban ismét nincs jól. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: A múlt ne akadályozza meg a boldogságunkathttp://www.life.hu/drlife/20160309-a-pszichologus-pasi-a-lelkiteherrol-es-a-lelkierorol-mult-es-a-boldogsag.htmlVan, aki a bolhából csinál elefántot, míg más a legnagyobb feladatokat is látszólag könnyedén viseli. Egyesek megerősödnek a sorscsapásoktól, mások a nyugalomban, vagy éppen siker közepette esnek szét. Miért? Dr. Life--Két különböző apától szült ikreket egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20160309-ikrei-szulettek-vietnamban-a-nonek-de-a-gyerekek-ket-kulonbozo-apatol-vannak.htmlGenetikai vizsgálat után derült ki, hogy a kétéves ikrek nem ugyan attól az apától vannak. A meglehetősen ritka eset Vietnámban történt. Dr. LifeThinkstockSzívszorító! Vérrög okozta a hármasikreket szült édesanya haláláthttp://www.life.hu/drlife/20160308-casi-rott-harmasikreket-szult-edesanya-halalat-egy-verrog-okozta.htmlA kansasi Casi Rott két héttel azután vesztette életét, hogy életet adott hármasikreinek. Dr. LifeOrigoRákos a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, Bill Wymanhttp://www.life.hu/drlife/20160308-bill-wyman-a-the-rolling-stones-egykori-basszusgitarosa-prosztatarakkal-kuzd.htmlA 79 éves zenészt prosztatarákkal diagnosztizálták, és már meg is kezdték a kezeléseket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.