A szívproblémákkal küzdő rapper nem kíméli magát betegsége ellenére sem. A fárasztó edzéseknek meg is lett a hatása, csak nem éppen pozitív.

Majka is észrevette magán, hogy nem feltétlenül tesznek jót neki a kemény boxedzések. A zenész a múlt hétvégén Facebook-oldalán tette közzé aggodalmait, és barátaitól kért tanácsot - írja a Bors.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Ma nyomtam egy másfél órás zorall tréninget Norbert Harcsa barátommal, és pont úgy, mint a múlt héten, az edzés után egy-másfél órával olyan fáradtság tört rám, hogy le kellett feküdnöm. De nem az a jó, edzés utáni fáradtság, ha­nem szar közérzet, kimerültségérzet. Aztán egy óra múlva felébredtem és tizenöt perc „kamillázás” után az ágyban jobban vagyok! Ez mitől lehet? Kérdezem sportoló barátaimat. Szedek rendesen multivitamint és magnéziumot” - írta Majka posztjában.

A barátai - köztük Növényi Norbert - természetesen ellátták tanácsokkal a zenészt, és óva intették a túlságosan nagy terheléstől. Többek szerint is az lehetett a baj, hogy hirtelen fog hozzá az edzésekhez.