A színész régóta küzd a Lyme-kórral, most azonban súlyos szövődmények alakultak ki szervezetében, ami miatt felkelni is nehezére esik.

Hol jobb, hol rosszabb Oszter Sándor állapota. A színésznek olykor a járás is nehezére esik.  Amióta másfél évvel ezelőtt összeszedte a kórt, képtelen tőle megszabadulni.

Forrás: MTI/Beliczay László

“Olyan ízületi fájdalmaim vannak, főleg a kezemben, hogy azt elmondani sem lehet” - panaszolta a színész a Story magazinnak. Mást nem tud tenni, minthogy betartja az orvosai utasítását, így mostanában pihenéssel és gyógytornával telnek a napjai.

Olykor még felkelni is alig tudok" - mondta a lapnak a színész, aki hozzátette, muszáj pihennie, különben hónapokig is eltarthat a gyógyulás a súlyos szövődményekről nem is beszélve. Mindezek ellenére a színész elmondta, ha jogerősen közmunkára ítélik, azt el fogja végezni.

“Fellebbeztünk az ítélet ellen, de ha jogerősen is közmunkára ítélnek, akkor azt becsülettel le fogom dolgozni” - jelentette ki a színész, aki ellen a 2014-es autóbalesete miatt emeltek vádat.