Több hollywoodi világsztár azért volt kénytelen lemondani filmszerepekről, mert a stúdiók szerint kicsit túlzásba vitték a szépészeti beavatkozásokat. Páran a mai napig nem tanultak a hibából. Összeszedtünk három színészt, akik teljesen elvesztették eredeti külsejüket. 

Renée Zellweger

A színésznő 2014-ben került vissza a reflektorfénybe, miután több évig sorozatosan kés alá feküdt. A számtalan botoxkezelés, ráncfelvarrás, és felsőszemhéj-műtét után a sztár arca teljesen megváltozott, így kétségessé vált, hogy újra Bridget Jones szerepébe bújhat. A hírek szerint már abbahagyta a dolgot, és a jövőben nem tervez újabb műtétet. 

Forrás: AFP

Mickey Rourke

A színész már jócskán elmúlt hatvanéves, és a számos félresikerült plasztikai műtétje következtében mára alig lehet felismerni a nyolcvanas évek jóképű szívtipróját. Számtalan beavatkozás követte egymást, amelyekkel korrigálni próbálta a hibákat. Nem igazán sikerült, így a színész mára teljesen elvesztette korábbi sármját. 

Forrás: AFP/Damien Meyer

Tara Reid

Az Amerikai pite egykori sztárjának bőre a gyors és nagyon nagy fogyás miatt annyira megereszkedett, hogy simán elhinnénk, hogy túl van a negyedik X-en. A színésznő a mai napig nem hajlandó beismerni, hogy étkezési zavarai vannakA műtétek sem segítettek a helyzeten: Tara ma már nem kap filmszerepeket, és csak kisebb sorozatokban tűnik fel néha. 

Forrás: AFP, Instagram/Tara Reid