plasztikai műtét Bridget Jones megjegyzés szépészeti beavatkozás Renée Zellweger arc kérdés ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő külseje azóta téma, amióta színre lépett plasztikgyanús arcával. Ám miközben mindenki ízekre szedi a Bridget Jones naplójának sztárját, ő kiállt magáért.

Renée Zellweger a minap a Today Show vendége volt, ahol a műsorvezető többek között arról kérdezte őt: hogyan reagálja le a külsejére kapott, sokszor negatív hangvételű megjegyzéseket? A Bridget Jones sztárja frappáns választ adott.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az 5 legjobb gondolat sztároktól a plasztikai műtétről

Ma már egyáltalán nem számít ritka eseménynek, hogy egy-egy hollywoodi híresség sebészkés segítségével igyekszik megőrizni fiatalságát, ráadásul a legtöbben nem is csinálnak belőle titkot. Ám hogy vélekednek erről a legnagyobb sztárok? Kattints ide a cikkért!

Katalin, az újrahasznosítás hercegnőjehttp://www.life.hu/trend/20160318-katalin-hercegne-ugyanazt-a-kabatot-viselte-amelyet-nehany-evvel-ezelott-is.htmlA britek kedvenc stílusikonja hű maradt a "spórolós hercegné" címéhez: ugyanabban a kabátban jelent meg nemrég, amelyben már láthatta a nagyközönség. TrendOrigoA Photoshop ereje: így fiatalodott éveket Naomi Wattshttp://www.life.hu/trend/20160329-naomi-watts-szineszno-eveket-fiatalodott-egy-magazin-cimlapjan-a-photoshop-segitsegevel.htmlSemmi ránc, csak a sugárzó, tiszta, szinte már műnek ható arcbőr: kissé megszaladtak a retussal a 47 éves színésznő legfrissebb címlapfotójánál. Trend--Pokorny Lia: "Szeretek tetszeni, szeretem azt, hogy nő vagyok"http://www.life.hu/trend/20160317-pokorny-lia-szineszno-a-szepsegrol-a-noiessegrol-es-a-korarol-beszelt.htmlA 44 éves színésznő elárulta, minek köszönheti a mai napig sugárzó szépségét.TrendFotó: M.Schmidt János – OrigoSarka Kata hófehér ruhája megosztja a kommentelőkethttp://www.life.hu/trend/20160318-sarka-kata-musorvezeto-es-modell-hofeher-galan-viselt-ruhaja-megosztja-a-kommenteloket.htmlA modell-műsorvezető Glamour-gálán viselt nadrágos darabja nem aratott osztatlan sikert. TrendOrigoZach Miko lesz a férfi Ashley Graham - Íme, a világ első férfi plus size modellje!http://www.life.hu/trend/20160317-zach-miko-a-vilag-elso-ferfi-plus-size-modellje.htmlIlyen még nem volt: a világ egyik legnevesebb modellügynöksége elindította plus size férfi modell-kategóriáját, amelynek első szerződöttje a 198 centiméter magas, 124 kilós Zach Miko lett. TrendOrigoVeszélyes kihívás hódít: legyen a derekad vékonyabb, mint egy A4-es lap!http://www.life.hu/trend/20160316-legyen-a-derekad-vekonyabb-mint-egy-a4-es-papirlap-allitva-kihivas-az-interneten.htmlÚjabb bizarr őrület ütötte fel a fejét a fiatalok között, akik egy A4-es méretű papírlappal a testük előtt bizonyítják be, hogy elég vékonyak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.