Hogy mit csinált a vaginájával Kim Kardashian?

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown -
plasztikai műtét Kim Kardashian lézer felnőtt vagina valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint nem csupán a valóságshow-sztárt, hanem az egész családjának női tagjait egyetlen dolog tartja izgalomban: a vagina lézer.

Kim Kardashian, és vele együtt a Kardashian-família minden női tagja aki szült, lézerezteti a vagináját - tudta meg nemrég az egész világ Khloé Kardashian saját nevével fémjelzett műsorának jóvoltából.

Khloe, Kourtney és Kim Kardashian is csinálja Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

Mi a vagina lézerezés?

Egy intim szépészeti beavatkozás, amely az arcfeltöltés mintájára működik: a kezelés során rádiófrekvenciás energiával felmelegítik a szöveteket, hogy elősegítsék a regenerálódást, és beindítsák a kollagéntermelődést. Az eredmény az arcfeltöltésez hasonló: feszesebb, simább és rugalmasabb szövetek.

Így lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabb

A női szeméremtest ugyanúgy elbűvöli és vonzza az ellentétes nemet, mint száz vagy százezer évvel ezelőtt. Csak éppen a maga természetességében már nem képes felkelteni a férfiak érdeklődését - gondoljuk mi, nők így a legkülönbözőbb eszközökhöz, módszerekhez nyúlunk, hogy megfeleljünk a kor és a férfiak elvárásainak. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.