A hírek szerint nem csupán a valóságshow-sztárt, hanem az egész családjának női tagjait egyetlen dolog tartja izgalomban: a vagina lézer.

Kim Kardashian, és vele együtt a Kardashian-família minden női tagja aki szült, lézerezteti a vagináját - tudta meg nemrég az egész világ Khloé Kardashian saját nevével fémjelzett műsorának jóvoltából.

Khloe, Kourtney és Kim Kardashian is csináljaForrás: AFP/2014 Getty Images/Frederick M. Brown

A nővéreimnek már van gyerekük, és van ez a lézeres valami, ami segít összehúzni ott a dolgokat. Így most nálunk mindenki a vagina lézerről beszél - magyarázta Khloé. Mostantól nyugodtabban alszunk.

Mi a vagina lézerezés?
Egy intim szépészeti beavatkozás, amely az arcfeltöltés mintájára működik: a kezelés során rádiófrekvenciás energiával felmelegítik a szöveteket, hogy elősegítsék a regenerálódást, és beindítsák a kollagéntermelődést. Az eredmény az arcfeltöltésez hasonló: feszesebb, simább és rugalmasabb szövetek.
Így lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabb
A női szeméremtest ugyanúgy elbűvöli és vonzza az ellentétes nemet, mint száz vagy százezer évvel ezelőtt. Csak éppen a maga természetességében már nem képes felkelteni a férfiak érdeklődését - gondoljuk mi, nők így a legkülönbözőbb eszközökhöz, módszerekhez nyúlunk, hogy megfeleljünk a kor és a férfiak elvárásainak. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod el.