"Még nagyobb mellet, feneket és szájat szeretnénk" - Együtt növeszti kebleit anya és lánya

plasztikai műtét mell kinézet lány plasztika anya mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen elképesztő hobbit talált magának a 39 éves Georgina és 21 éves lánya, Kayla: együtt növesztik kebleiket, de mint elárulták, nagyobb feneket és szájat is szeretnének maguknak. 

„Anyukám dögösebb, mint én” címmel indított versenyt a Channel 5 tévécsatorna, erre a megmérettetésre jelentkezett Georgina és Kayla. Anya és lánya - akik valahogy úgy szeretnének kinézni, mint Katie Price és Barbie keveréke - eddig 24 millió forintnak megfelelő fontot költött különböző műtétekre, úgy mint mellnagyobbításra, botoxkezelésekre, szájfeltöltére és fogfehérítésre. És ennek itt még nincs vége: még nagyobb kebleket, feneket és szájat is szeretnének maguknak.

"Ez a hasonlóság csak erősíti a kapcsolatunkat, és az sem zavar, ha néha a férfiak beszólnak az utcán. Mi így tetszünk magunkanak" - mondta Kayla.

/1510/Plasz2015102114725

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.