Kórházba került Szakcsi Lakatos Béla

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
zeneszerző Szakcsi Lakatos Béla kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zseniális zeneszerző, Szakcsi Lakatos Béla a pénteki Somnakaj című gypsy musical előadásán nem jelent meg, mivel mint kiderült, kórházba került. 

"Sajnos nem tudtam ott lenni pénteken a koncerten, de a következőn, remélem, már színpadon leszek" - mondta a lábadozó zenész a Borsnak.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Szakcsi azt is hozzátette, hogy őszintén reméli, hogy ha nem is a Nemzeti Színházban - mivel a Somnakaj musicalnek nincs állandó színháza -, de ha lesz olyan színház, amely meghívja őket vendégszerepelni, már ő is színpadra állhat.

Két év után megtalálták a Ferihegyről eltűnt Violettáthttp://www.life.hu/news/20160524-ket-ev-utan-megtalaltak-a-ferihegyrol-eltunt-violettat.htmlA napokban előkerült a két éve eltűnt Violetta, akit Ferihegyen láttak utoljára. A lány után már az Interpol is kutatott. NewsThinkstockMit csinál az amerikai hokirajongó, ha belopódzik az orosz ellenfél öltözőjébe?http://www.life.hu/news/20160524-az-amerikai-hokirajongo-beszokott-az-orosz-ellenfel-oltozojebe-es-lepisilte-a-mezuket.htmlA napokban megrendezték a hoki világbajnokságot, Oroszország pedig a harmadik helyért 7-2-re legyőzte az Egyesült Államokat. Ám míg a szurkolók többsége a játékot nézte, addig két amerikai rajongó beszökött az ellenfél öltözőjébe és elképesztő dolgot művelt. NewsOrigoPresser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--Meghalt John Berry, a Beastie Boys egyik alapítójahttp://www.life.hu/news/20160520-52-evesen-meghalt-john-berry-a-bestie-boys-egyik-alapitoja.html52 évesen, agysorvadás következtében elhunyt John Berry, a Beastie Boys alapító gitárosa. NewsOrigoÖngyilkos lett a gyilkos, miután megtudta hogy elveszik tőle a vak kengurujáthttp://www.life.hu/news/20160513-ongyilkos-lett-a-gyilkos-miutan-megudta-hogy-elveszik-tole-a-vak-kengurujat.htmlPeter Fittock életfogytiglant kapott, miután hidegvérrel megölte a terhes barátnőjét. A férfi részt vett a börtön vadvédelmi programjában, de amikor megtudta, hogy elveszik tőle a gondozása alatt álló kengurut, öngyilkos lett. News--Fedezékbe! Itt repül az internet kedvenc pocakos macsójahttp://www.life.hu/news/20160517-igy-csobban-az-internet-kedvenc-pocak-macsoja.htmlAz biztos, hogy nem mindig sikerül elegánsan lecsúszni a strand csúszdáján, bár érdekel ez olyankor bárkit is?! Reméljük, hogy a 400 ezres nézővel büszkélkedő videó túlysúlyos alanya is így van ezzel! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.