Jó hírek érkeztek Kulka Jánosról: a színész a napokban elhagyhatta a kórházat, és otthonában folytatja a gyógyulást. 

Már egy ideje egyedül eszik, és majdnem tökéletesen kommunikál. A mozgásával azonban még nincs minden rendben - mondta el a Story magazinnak Kulka János egyik közvetlen ismerőse, akinek nevét nem hozta nyilvánosságra a lap.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy tudni, a színész napról napra egyre jobban van, orvos testvére, Janina van mellette, akivel kisebb sétákat is tesz. A gyógyulásig azonban még hosszú út áll előtte, szakértők szerint a fizikai és a lelki nehézségekkel továbbra is számolni kell ugyanúgy, mint a depresszióval és a személyiségváltozással. A kiszolgáltatott beteg sokszor értéktelennek tartja magát. Hatalmas teherként nehezedik rá, hogy talán nem is lesz az, aki azelőtt volt. Újra fel kell építenie magát, a személyiségét - mondta el a magazinnak Makai Gábor pszichológus.

6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánost
Kulka Jánost áprilisban agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család hivatalos közleménye szerint már magához tért, állapota folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére itt gyűjtötte össze Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat.