Komoly betegséget diagnosztizáltak Baby Gabinál várandóssága alatt

betegség ikrek Baby Gabi várandósság cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ikreket hord a szíve alatt Baby Gabi, aki élete egyik legszebb időszakát éli meg most, hogy kismama lehet. Egy szomorú hír azonban kissé beárnyékolja ezeket a boldog napokat, ugyanis komoly betegség alakult ki nála a várandóssága alatt.

Az első 10 hét volt a legnehezebb Baby Gabinál, de most már nagyon jól veszi az akadályokat, még ha néha aggodalmaskodik is. Egy rutinvizsgálat azonban nagyon szomorú eredménnyel zárult az énekesnő számára, aki annyira azért nem lepődött meg a diagnózison.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

„Egy rutinvizsgálat során derült ki, hogy a terhességem alatt cukorbeteg lettem. A 24. héten végezték el a tesztet. Sajnos azt kell mondjam, nem lepődtem meg, hiszen mivel édesapám is cukorbeteg, így megvan bennem a hajlam. Ráadásul ikerterhességek esetén is nagyobb az esély erre” - mondta az énekesnő, akinek ezentúl nagyon oda kell figyelnie. Minden főétkezés után mérnie kell a vércukorszintjét, és tartania kell a szigorú diétát.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

Az orvosa kényszerpihenőre fogta, amit nem is bán Baby Gabi, ugyanis egyre nehezebben bírja az ikerterhességet, amiből már csak 10 hét van hátra. „Sokszor reggel alig tudok kikelni az ágyból. Már nem megyek vásárolgatni, sőt a nagytakarításnak sem állok neki, de cipekedni sem szeretek. Eddig megállás nélkül tettem a dolgom, most viszont remegnek a lábaim” - mondta a kismama a Blikknek.

Baby Gabi megmutatta, hogy milyen gyönyörű kismama

Az énekesnő arról mesélt a Life.hu-nak, hogyan viseli a várandósságot, és számított-e arra, hogy egyszerre két csemetével ajándékozza meg a sors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.