Baby Gabi: “Érezni szeretném, hogy megszülöm őket”

Forrás: Facebook/Baby Gabi -
ikrek császármetszés szülés Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül boldog az énekesnő, hiszen régi vágya válik valóra azzal, hogy hamarosan anya lesz. Egyből két baba is érkezik hozzájuk, az egyik csöppség viszont keresztben fekszik, ami miatt lehet, hogy császármetszésre lesz szükség.

Nem gondolta volna Gabi, hogy aggodalmaskodó lesz a várandóssága alatt, de mégis azonnal rohan az orvoshoz, ha valami nem úgy történik, ahogy lennie kellene. Itt lenne már az ideje, hogy a babák rugdossanak, de ők még nyugodtan fekszenek, ezért beszerzett egy szívhangellenőrzőt.

Forrás: Facebook/Baby Gabi

Már lassan rugdosniuk kellene, de én még egyáltalán nem érzek semmit, szintén iszonyatosan aggódom, ezért a minap beszereztünk egy szívhangellenőrzőt” - árulta el a kismama, aki azt is elmondta, nem szeretné a császármetszést. “Bevallom, szeretném átélni a szülést, hiszen nőként ez a feladatom. Nem mondom, hogy nem tartok tőle, de állok a fájdalom elébe:

érezni szeretném, hogy megszülöm őket”

- mondta Gabi, aki bízott abban, hogy vegyes neműek lesznek a babák, de természetesen hihetetlenül örül a kisfiúknak is - írja a Hot magazin.

Baby Gabi megmutatta, hogy milyen gyönyörű kismama

Az énekesnő arról mesélt a Life.hu-nak, hogyan viseli a várandóságot és számított-e arra, hogy egyszerre két csemetével ajándékozza meg a sors.
Nem Johnny Depp lenne az első - Hollywood asszonyverő sztárjaihttp://www.life.hu/csalad/20160601-csaladon-beluli-eroszakkal-vadolt-hiressegek-johnny-depp-mellett.htmlMúlt hét közepén az egész világot meglepte a hír: az 52 éves Johnny Depp és 30 éves felesége, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után beadták a válókeresetet. Az igazi botrány viszont csak néhány napra rá robbant: Heard családonbelüli erőszakkal vádolta meg férjét és azt is elárulta, hogy Depp az egész házasságukat végig itta és drogozta. Család--Hamis néven végezték Czeizel Endre szeretőjének megtermékenyítéséthttp://www.life.hu/csalad/20160602-hamis-neven-vegeztek-czeizel-endre-szeretojenek-dorinak-megtermekenyiteset.htmlNem kerülhetett volna sor a genetikus szeretőjének, Dórinak a megtermékenyítésére a jogszabályok szerint, mégis két gyermeke született ilyen módon Czeizel Endrétől. Kiderült, hogy apaként nem az orvosprofesszor, hanem egy másik férfi neve szerepelt a papírokon. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huEltemették Jennifer Aniston édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20160602-jennifer-aniston-szineszno-edesanyjat-nancy-dow-t-eltemettek.htmlA hírek szerint május 27-én helyezték örök nyugalomra a Jóbarátok sztárjának édesanyját. Család--Újabb szoptatós botrány: rászóltak egy bölcsődében szoptató anyukárahttp://www.life.hu/csalad/20160602-egy-budapesti-bolcsodeben-szoltak-ra-egy-szoptato-edesanyara.htmlÁllítólag egy másik anyuka szólt az intézmény gondozónőjének, mert zavarta a látvány. CsaládThinkstockMarsi Anikónak hiányzik a családja: “Alig várom, hogy újra mind együtt legyünk”http://www.life.hu/csalad/20160602-marsi-anikonak-hianyzik-a-csaladja-alig-varja-hogy-ferje-es-gyermekei-hazaterjenek.htmlAz egykori televíziós 7 év után tért vissza a képernyőre, de egészen hamar sikerült visszaszoknia ebbe a ritmusba. Ugyan még nincs elég ideje magára, de édesanyja rengeteget segít neki, és hamarosan a család is újra együtt lesz. CsaládOrigoKülföldre költözik Zalatnay Cini lányahttp://www.life.hu/csalad/20160602-kulfoldre-koltozik-zalatnay-cini-lanya.htmlAngliában készül új életet kezdeni Zalatnay Cini lánya, Niki.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.