Így néz ki állkapocsműtétje után a 20 éves lány: döbbenetes fotók!

Forrás: Dreamstime -
állkapocs fotó döbbenet lány fogak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellie Jones arcdeformitással jött világra, mely megkeserítette a gyermekkorát. A fogai csúnyán kiálltak, az arca pedig szintén furán festett. Most megműtötték, így az egész élete megváltozni látszik. 

A fiatal lány állkapcsával nyolc éves korától voltak gondok, majd 14 évesen családja megelégelte a problémákat: a műtét elkerülhetetlenné vált Ellie számára. Az első beavatkozásra 16 éves korában került sor, mely nagyon megviselte a lány szervezetét: csak folyékony táplálékot kapott és képtelen volt beszélni. A döbbenetes fotókat ide kattintva nézheted meg!

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A sok szenvedés ellenére Ellie újból sebész kés alá feküdt, mely végre sikeresnek bizonyult, így a lány arca teljesen rendbejött. Ma már túl van a fájdalmas felépülésen, boldogabb és magabiztosabb, mint valaha, és úgy érzi, hogy végre önmaga lehet.

Minek kerüljek ciki helyzetbe, amikor az internet is tudja a választ?http://www.life.hu/drlife/20160720-az-internet-konfliktust-okozhat-a-csaladi-eletben-szulo-es-gyerek-kozott.htmlA kínos helyzetek elkerülése végett a gyerekek inkább a világhálóról tájékozódnak az őket érdeklő témákról, kérdésekről, semmint a szüleiktől. Ám nem csupán emiatt törhet ki veszekedés a családban – derül ki egy nemrég készült felmérésből. Dr. Life--Pisipara: ezért nem kell szégyellned magad, ha felnőtt létedre bevizelszhttp://www.life.hu/drlife/20160722-az-emberek-harmada-vizelte-mar-ossze-magat-nevetteben.htmlEgy kutatás összesen 2 ezer felnőttet vizsgált, és kiderült 35 százalékuknak van valamilyen húgyhólyag problémája. Megkérdezettek fele azonban túlzottan is szégyelli a problémát ahhoz, hogy orvoshoz merjen fordulni vele, de még a szeretteinek sem számol be a gondról. Dr. LifeThinkstockA legkellemesebb fájdalomcsillapító: így leszel egészségesebb az orgazmustólhttp://www.life.hu/drlife/20160719-a-szex-es-az-orgazmus-egeszsegre-gyakorolt-jotekony-hatasai.htmlA rendszeres szex és a közben átélt orgazmus hatásairól már sokan sokfélét megírtak. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a tényeket, amelyek igazolják egészségünkre kifejtett jótékony hatásait. Íme, 7 ok, amiért megéri gyűrögetni azt a bizonyos lepedőt. Dr. Life--Ellie Goulding kiborult: elveszítheti hangját az énekesnő http://www.life.hu/drlife/20160722-ellie-goulding-tul-sokat-koncertezik-elveszitheti-a-hangjat-a-szexi-szoke-hiresseg.htmlAz énekesnőt orvosai hosszú pihenőre küldték, ugyanis az utóbbi hónapokban annyira kimerült, hogy akár súlyos következményei is lehetnek a féktelen buliknak. Dr. Life--Cristiano Ronaldo sérülése miatt kihagyja a Szuperkupa-döntőt!http://www.life.hu/drlife/20160719-cristiano-ronaldo-kihagyja-a-szuperkupa-dontot-a-serulese-miatt.htmlNem fog egyhamar visszatérni a pályára az adonisztestű focista. Már korábban kiderült, hogy sérülése miatt hónapokat kihagyhat, most már biztos, hogy egy fontos mérkőzésen nem lesz ott. Dr. Life--Az életmód fontosabb, mint a genetika? Így gazdálkodj a szülői örökségeddelhttp://www.life.hu/drlife/20160714-az-egeszseg-megorzesenek-szempontjabol-fontosabb-az-eletmod-mint-a-genetika.htmlA The U.S. Centers for Disease Control meghatározása szerint egészségünket 43%-ban határozza meg életmódunk, 19%-ban környezetünk, 27%-ban öröklött tulajdonságaink, és csupán a fennmaradó 11% az egészségügyi viszonyok függvénye. A szülői örökség tehát adott, ám hogyan tudunk jól gazdálkodni vele? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.