Férfi lett a Csillag születik táncoslányából

Fotó: Mudra László - Origo -
átalakítás nemi átalakító műtét férfi Gomes Martins Klaudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férfiként lett teljes az élete a Csillag születikben indult táncoslánynak. Akkor még Claudia néven versenyzett, egyértelműen nőként, de ma már borostás arccal éli mindennapjait.

Bátor döntése eredményeként jól érezheti magát a bőrében Gomes, akit a Csillag születikből ismerhet az ország. Lehengerlő táncával sokaknak csalt könnyeket a szemébe, de azóta keveset hallhattunk róla. Kiderült, hogy talán a legnagyobb változáson ment át, amin valaki áteshet az életében: nőből férfivá vált.

Fotó: Mudra László - Origo

"Ma boldogan kelek fel minden reggel, mert amikor belenézek a tükörbe, akkor egy férfi néz rám vissza, aki én vagyok. De nem mindig volt ez így.

Gyerekkorom óta tudtam, hogy rossz testbe születtem"

– mondta Gomes, aki nehezen szánta rá magát a műtétre. "Tudtam, hogy előbb-utóbb rászánom magam a nemváltoztató műtétre, de sokáig féltem belevágni.

Ma már azt mondom, hogy bárcsak előbb megléptem volna...

mert minden fájdalommal együtt – és itt fizikai és lelki szenvedésre is gondolok – megérte" – árulta el a Borsnak a táncos, akinek eltávolították a melleit, a petefészkét, és kialakítottak számára egy péniszt is. A szó minden értelmében férfi lett belőle, bár a lelki változások jobban megviselték, mint a testének alakulása. Ezt párja sem viselte túl jól, ezért szakítottak, azonban annak két gyermekével még mindig szoros kapcsolatot ápolnak. Gomesről a Csillag születik óta nem hallhattunk, azonban nemsokára nagy dobásra készül.

„Kész vagyok arra, hogy újra megmutassam magam a közönségnek.

Mivel lelkileg és testileg harmóniában vagyok, ezt érzik rajtam, és jönnek a felkérések" – árulta el a táncos.

A nagy kalciummítosz: használ allergia ellen, vagy sem?http://www.life.hu/drlife/20160804-a-kalcium-allergia-ellen-hatekony-vagy-sem.htmlEgyre több professzor és főorvos adja nevét és egyetértését a dr. Novák Hunor által elindított kezdeményezéshez, amiben a kalcium allergiában való hatástalanságáról van szó. Bár korábban többször is jelentek meg ezzel kapcsolatos hírek, és indultak kezdeményezések, az általános vélekedés szerint az allergiás reakciók kezelésére még mindig a kalcium a legjobb, a legtermészetesebb és a legelérhetőbb szer. De vajon itthon miért terjedhetett el, és ivódhatott be ennyire mélyen a köztudatba ez a nagyon is téves vélekedés? Mit javasol a szakértő helyette? Ennek jártunk utána. Dr. Life--Botrány! A mentősök is leejtették az eltört lábú olimpikont: Videó! http://www.life.hu/drlife/20160808-samir-ait-said-eltort-a-laba-a-mentosok-is-leejtettek-a-sportolot-durva-video.htmlSamir Ait Saidot lábtöréssel szállították kórházba szerencsétlenül végződött ugrása után, ám egy videó szerint még ott sem érezhette magát biztonságban. Dr. Life--Védi az anyát és a babát is: ezért fontos a szoptatáshttp://www.life.hu/drlife/20160803-a-szoptatas-fontos-az-anya-es-a-kisbaba-egeszsege-miatt-is.htmlAz édesanyának és a babának is egyaránt fontos az anyatejes táplálás: általa nem csupán egészségesebbek lesznek a gyermekek, hanem az immunrendszerük is erősödik, elkerülhetik a cukorbetegséget, és egyes kutatások szerint az IQ-juk is magasabb lesz, míg az anyukákat többek között a mellrák kialakulása ellen védi, ha szoptatják kisbabájukat. Dr. LifeOrigoKern András és felesége autóbalesetet szenvedtekhttp://www.life.hu/drlife/20160808-kern-andras-autobalesetet-szenvedett-felesegevel-hatulrol-belehajtottak-a-kocsijaba.htmlHátulról hajtottak bele Kern András autójába szombaton Balatonakalin. Egy német rendszámú kocsi okozta a karambolt, ami negyed hétkor történhetett. Dr. LifeOrigoMegdöbbentő: a zsíros tejtermék lenne a karcsú derék titka?http://www.life.hu/drlife/20160803-a-zsiros-tejtermekek-egeszsegesebbek-az-elhizas-tekinteteben.htmlTe is azok közé tartozol, akik inkább a „light" megjelölésű termékeket részesítik előnyben, ha fogyókúráról és a karcsúság megőrzéséről van szó? Egy nemrég készült kutatás szerint nincs bizonyíték arra, hogy a kisebb zsírtartalmú tejtermékek elhízás szempontjából egészségesebbek lennének. Dr. LifeOrigoHa rossz a lehelet - Mi okozza, és hogyan szabadulhatsz meg tőle?http://www.life.hu/drlife/20160802-mi-okozza-a-rossz-leheletet.htmlFelmérések igazolják, hogy tízből kilenc embert aggaszt a kellemetlen szájszaga, a legtöbben azonban nem tudják, mi miatt alakul ki, és hogyan kezelhető. Szakértők szerint a szájvíz nem megoldás, a fogselyem és a fogkefe azonban annál inkább. Íme, a legjobb tippek rossz lehelet ellen. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.