Férfiként lett teljes az élete a Csillag születikben indult táncoslánynak. Akkor még Claudia néven versenyzett, egyértelműen nőként, de ma már borostás arccal éli mindennapjait.

Bátor döntése eredményeként jól érezheti magát a bőrében Gomes, akit a Csillag születikből ismerhet az ország. Lehengerlő táncával sokaknak csalt könnyeket a szemébe, de azóta keveset hallhattunk róla. Kiderült, hogy talán a legnagyobb változáson ment át, amin valaki áteshet az életében: nőből férfivá vált.

Fotó: Mudra László - Origo

"Ma boldogan kelek fel minden reggel, mert amikor belenézek a tükörbe, akkor egy férfi néz rám vissza, aki én vagyok. De nem mindig volt ez így. Gyerekkorom óta tudtam, hogy rossz testbe születtem"– mondta Gomes, aki nehezen szánta rá magát a műtétre. "Tudtam, hogy előbb-utóbb rászánom magam a nemváltoztató műtétre, de sokáig féltem belevágni. Ma már azt mondom, hogy bárcsak előbb megléptem volna... mert minden fájdalommal együtt – és itt fizikai és lelki szenvedésre is gondolok – megérte" – árulta el a Borsnak a táncos, akinek eltávolították a melleit, a petefészkét, és kialakítottak számára egy péniszt is. A szó minden értelmében férfi lett belőle, bár a lelki változások jobban megviselték, mint a testének alakulása. Ezt párja sem viselte túl jól, ezért szakítottak, azonban annak két gyermekével még mindig szoros kapcsolatot ápolnak. Gomesről a Csillag születik óta nem hallhattunk, azonban nemsokára nagy dobásra készül. „Kész vagyok arra, hogy újra megmutassam magam a közönségnek. Mivel lelkileg és testileg harmóniában vagyok, ezt érzik rajtam, és jönnek a felkérések" – árulta el a táncos.