Teljesen összeomlott a Big Brother nyertesének élete a valóságshow után. Pszichiátriai kezelésre szorult, és egy ideig zárt osztályon kezelték. Most már egy szocioterápiás otthonban él, pénzét pedig gondnoka kezeli.

Kiszabadult a zárt osztályról Párkányi Évi, jelenleg egy szocioterápiás otthonban kezelik. Szigorú napirend szerint élnek ott a lakók, de Évi emiatt egyáltalán nem panaszkodik. Jól érzi magát, azonban arról álmodozik, hogy egyszer végleg hazaköltözhet. Ez a kívánsága viszont több akadályba is ütközik.

Forrás: Origo

Nemcsak az egészségügyi állapota miatt kérdéses Évi hazaköltözése, hanem lakása miatt is. A házat ugyanis fel kellene újítani, de 40 ezer forintos rokkantnyugdíjából erre valószínűleg nem telne. A valóságshow egykori nyertesének jövedelmét gondnoka kezeli. "A jövedelmem egy részét gyűjteni szeretném, a többiből pedig cigarettát, kávét vásárolgatok. Másra igazából nincs igényem" - mondta a Hot! magazinnak az egykori realitysztár, aki azt is elárulta, még mindig a Big Brotherben megismert Renátót tartja élete szerelmének. A valóságshow nyertesének két gyermeke született, de csak a nagyobbikkal tartja a kapcsolatot. Kisebbik gyermekéről semmit nem tud.