BB Évi minden pénzét kávéra és cigarettára költi

Forrás: Origo -
Párkányi Éva otthon szerelem Big Brother BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen összeomlott a Big Brother nyertesének élete a valóságshow után. Pszichiátriai kezelésre szorult, és egy ideig zárt osztályon kezelték. Most már egy szocioterápiás otthonban él, pénzét pedig gondnoka kezeli.

Kiszabadult a zárt osztályról Párkányi Évi, jelenleg egy szocioterápiás otthonban kezelik. Szigorú napirend szerint élnek ott a lakók, de Évi emiatt egyáltalán nem panaszkodik. Jól érzi magát, azonban arról álmodozik, hogy egyszer végleg hazaköltözhet. Ez a kívánsága viszont több akadályba is ütközik.

Forrás: Origo

Nemcsak az egészségügyi állapota miatt kérdéses Évi hazaköltözése, hanem lakása miatt is. A házat ugyanis fel kellene újítani, de 40 ezer forintos rokkantnyugdíjából erre valószínűleg nem telne. A valóságshow egykori nyertesének jövedelmét gondnoka kezeli. "A jövedelmem egy részét gyűjteni szeretném, a többiből pedig cigarettát, kávét vásárolgatok. Másra igazából nincs igényem" - mondta a Hot! magazinnak az egykori realitysztár, aki azt is elárulta, még mindig a Big Brotherben megismert Renátót tartja élete szerelmének. A valóságshow nyertesének két gyermeke született, de csak a nagyobbikkal tartja a kapcsolatot. Kisebbik gyermekéről semmit nem tud.

A történelem legpusztítóbb betegségei: a fekete himlőhttp://www.life.hu/drlife/20160809-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-fekete-himlo.htmlUtoljára a hetvenes évek végén pusztított a minden idők egyik legtöbb halálos áldozatát követelő fekete himlő, amely csak a huszadik században világszerte körülbelül 300 millió ember életét követelte. A Life.hu sorozatában ezúttal ennek a rettegett kórnak az útját járjuk körül. Dr. Life--Gáspár Laci édesanyja: "A fiam boldogsága segített legyőzni a rákot" http://www.life.hu/drlife/20160811-gaspar-laci-edesanyja-eva-legyozte-a-rakot-12-kemoterapias-kezelesen-van-tul.htmlAz énekes nem is lehetne ennél boldogabb: a napokban megszületett harmadik gyermeke, sőt még az édesanyja is felépült a rákból. Dr. LifeFotó: Marton Szilvia - OrigoGálvölgyi János: "Hízókúrán vagyok"http://www.life.hu/drlife/20160811-galvolgyi-janos-egy-orszag-aggodott-erte-sokkal-jobban-van-a-szinesz.htmlEgy hónappal ezelőtt egy ország aggódott a színészért. Szerencsére ma már sokkal jobban van és örömmel vállal el akár nagyobb szerepeket is. Dr. Life--Tallós Rita: „Tudom, minek köszönhetem, hogy rákot diagnosztizáltak nálam”http://www.life.hu/drlife/20160811-tallos-rita-tudja-miert-lett-rakos-ma-mindent-megtesz-egeszsege-megorzeseert.htmlTallós Rita mindent megtesz azért, hogy megőrizze fiatalságát és egészségét, ugyanis pontosan tudja, milyen egy súlyos kórral küzdeni. A színésznő legyőzte a rákot, és azzal is tisztában van, miért alakult ki nála a betegség. Dr. Life--Béres Alexandra gyermeke titokzatos betegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20160811-beres-alexandra-a-kislanyanak-laza-eletveszelyes-magassagba-szokott-megszolalt-az-edesanya.htmlFlóra nagyon megijesztette a szüleit pár nappal ezelőtt. A fitneszedző kislányának láza életveszélyes magasságba szökött, így le kellett mondani a család amerikai útját. Dr. Life--Csomókban hullik Tóth Vera hajahttp://www.life.hu/drlife/20160810-csomokban-hullik-toth-vera-haja-mondta-el-a-morning-showban.htmlAhogy már megírtuk, gyomorbypass-műtétének köszönhetően 4 hónap alatt 30 kilót fogyott Tóth Vera. Az orvosa szerint még körülbelül 20-at fog leadni. A nagy fogyásnak azonban árnyoldala is van. Az énekesnő a szerda reggeli Morning Show-ban beszélt erről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.