Hat napot töltött kórházban Király Linda a Sztárban sztár indulása előtt, így felkészülni sem nagyon volt ideje és még most is kímélnie kell magát. Az énekesnő gyerekkora óta küszködik a betegséggel. 

"Próbálom kímélni magam, de nem mindig megy, muszáj gyakorolni a vasárnapi adásokra. Amit meg szoktam engedni magamnak, hogy előző nap, szombaton nem nagyon szólalok meg, hogy minél kipihentebb legyen a hangom, hétfőn pedig szintén kevesebbet beszélek, akkor próbálom kiheverni a hét végét" – mondta a torokproblémákkal küszködő Linda, akinek szombati produkcióját itt megnézheted:

"Okosan kell énekelnem, van, hogy több van a hangomban, de nem ereszthetem ki, különben rosszabbra fordulhat az állapotom. Ez roppant frusztráló tud lenni, ha egy énekes nem énekelheti ki azt, ami benne van, viszont ha folytatni akarom a versenyt, nem árt féken tartanom a hangom. Korábban is volt már hasonló, akkor hónapokig meg sem szólalhattam. Az orvosok azt mondták, hogy valami vírus támadta meg a torkomat és a légcsövemet. Egy gyerekkori betegségem újult ki most, amikor a kórházba értünk, már alig kaptam levegőt, egy milliméter rés volt a légcsövemben" – mesélte az énekesnő a Blikknek