A változó kor egy igen nehéz időszak, ami természetesen az ismert embereket sem kíméli - erről mesélt nemrég Szűcs Judit énekesnő.

Judith a Story magazinnak mesélt a klimaxról. A változókor egyik legjellegzetesebb tünetei a hőhullámok, a lelassult anyagcsere, a hangulatingadozás, ám erre általában 50 éves kor körül kell számítani. Judit életét a stressz megnehezítette, orvosa szerint ez váltotta ki, hogy az énekesnőnél 40 évesen elindult ez a nehéz időszak.

Szűcs JuditForrás: Facebook/Szűcs Judit hivatalos oldala

"Ha valaki megkérdezte, hogy vagyok, rögtön elsírtam magam. Szomorúság áradt belőlem, fogalmam sem volt, hogyan fogok talpra állni" - mesélte Judit, aki hormonokat kezdett szedni, hogy jobban legyen. "Naponta kell bevennem a gyógyszert, és ez megold minden problémát. Nekem bejött, szerintem életem végéig hormonkészítményt fogok szedni" - tette hozzá az énekesnő.

Így cselezik ki a kort Hollywood szupernői
Gondoltad volna, hogy Jane Seymour, az egykori Bond-lány már a hatvanas éveit tapossa, és Demi Moore is bőven elmúlt 50 esztendős? Csakúgy, mint a még mindig szexi Monica Belucci? Hollywood változókorban lévő (vagy az azt éppen elhagyó) sztárjai a menopauzával járó súlyfelesleget, hőhullámokat, érzelmi instabilitást és egyéb tüneteket hormongyógyszerek helyett természetes módon kezelik - itt el is árultuk, ki mire esküszik.