A klimax keseríti meg Szűcs Judith életét

Forrás: Facebook/Szűcs Judit hivatalos oldala -
klimax Dr. Life változókor Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A változó kor egy igen nehéz időszak, ami természetesen az ismert embereket sem kíméli - erről mesélt nemrég Szűcs Judit énekesnő.

Judith a Story magazinnak mesélt a klimaxról. A változókor egyik legjellegzetesebb tünetei a hőhullámok, a lelassult anyagcsere, a hangulatingadozás, ám erre általában 50 éves kor körül kell számítani.

Judit életét a stressz megnehezítette, orvosa szerint ez váltotta ki, hogy az énekesnőnél 40 évesen elindult ez a nehéz időszak.

Szűcs Judit Forrás: Facebook/Szűcs Judit hivatalos oldala

"Ha valaki megkérdezte, hogy vagyok, rögtön elsírtam magam. Szomorúság áradt belőlem, fogalmam sem volt, hogyan fogok talpra állni" - mesélte Judit, aki hormonokat kezdett szedni, hogy jobban legyen. "Naponta kell bevennem a gyógyszert, és ez megold minden problémát. Nekem bejött, szerintem életem végéig hormonkészítményt fogok szedni" - tette hozzá az énekesnő.

Így cselezik ki a kort Hollywood szupernői

Gondoltad volna, hogy Jane Seymour, az egykori Bond-lány már a hatvanas éveit tapossa, és Demi Moore is bőven elmúlt 50 esztendős? Csakúgy, mint a még mindig szexi Monica Belucci? Hollywood változókorban lévő (vagy az azt éppen elhagyó) sztárjai a menopauzával járó súlyfelesleget, hőhullámokat, érzelmi instabilitást és egyéb tüneteket hormongyógyszerek helyett természetes módon kezelik - itt el is árultuk, ki mire esküszik.
Sztárok, akikről nem gondoltad, hogy súlyos betegséggel küzdöttekhttp://www.life.hu/drlife/20161115-sztarok-akikrol-nem-gondoltad-hogy-sulyos-betegseggel-kuzdottek.htmlHíresek, gazdagok és szépek, ám ők is csak emberek, akiknek ugyanúgy kijutott az élet kevésbé kellemes oldalából, és még a halállal is szembe kellett nézniük. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a sztárokat, akikről nem is sejtetted, hogy egykor egy hajszálon múlott, hogy túlélik-e súlyos betegségüket. Dr. Life--Val Kilmer nincs jól: nem bírt megszólalnihttp://www.life.hu/drlife/20161115-val-kilmer-nincs-jol-nem-birt-megszolalni-bedagadt-a-nyelve.htmlKénytelen volt magyarázatot adnia Val Kilmernek arra, miért törölték az összes turnéját. Kiderült, hogy a sztár sajnos nem teljesen egészséges. Azért kellett minden megjelenését lemondania, mert meg sem tudott szólalni. Dr. Life--Fülöp herceg: „40 éve nem kaptam el az influenzát” – Szerencse vagy immunrendszer kérdése?http://www.life.hu/drlife/20161114-fulop-edinburgh-i-herceg-nem-kapta-el-az-influenzat-40-eve.htmlEgy kutatás szerint az 1968 előtt születettek szervezete az influenza néhány típusával szemben ellenállóbb a fiatalabb generációkénál, akiknek immunrendszere nem rendelkezik ellenük ezzel a szupererős védelemmel. Az idősebbek azonban nagyobb eséllyel fertőződnek meg más kórokozók által, amelyekkel szemben viszont éppen az 1968 után születettek bizonyulnak ellenállóbbnak. Dr. Life--Kim Kardashian belehalhat egy újabb terhességbehttp://www.life.hu/drlife/20161115-kim-kardashian-nem-lehet-terhes-mert-belehalhat.htmlKét gyermek édesanyja Kim Kardashian, de ő nagyobb családot szeretne: állítja, akkor lenne boldog, ha lehetne egy harmadik csemetéjük is, de egy újabb terhességgel az életét kockáztatná. Dr. Life--Rengeteg anyajeggyel az arcán született Matilda Callaghan, a pöttyös kislányhttp://www.life.hu/drlife/20161114-rengeteg-anyajeggyel-az-arcan-szuletett-matilda-callaghan.htmlMatilda Callaghan egy nagyon ritka bőrproblémával született, és azóta is állandó kezelésre van szüksége. A 6 éves kislány arcát pöttyök borítják, a szüleinek pedig már közel húszmillió forintot kellett költenie a házukra, hogy a kislánynak komfortosabb legyen az élete. Dr. Life--Terhes volt, mikor újra teherbe esett egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20161114-10-nap-kulonbseggel-esett-teherbe-ketszer-egy-no.htmlNagyon szokatlan, de mégsem lehetetlen: egy várandós nő a terhessége alatt újra állapotos lett. A dolog plusz érdekessége, hogy az anyukának olyan betegsége van. amely miatt nem is lehetne gyereke.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.