Sztárok, akiknek idén nem sikerült meggyógyulniuk

betegség meggyógyulni Michael Schumacher John Newman Hugh Jackman sztár Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába ismerik őket világszerte, és hiába engedhetik meg maguknak a legdrágább gyógymódokat, az alább felsorolt hírességeknek sajnos nem sok jót hozott egészségi állapotukkal kapcsolatosan a 2016-os év. Íme azoknak a listája, akik már hosszú évek óta küzdenek valamilyen betegséggel, ám sajnos idén sem sikerült meggyógyulniuk.

Michael Schumacher

A hétszeres Forma-1-es világbajnok 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. Schumacher tragédiája az egész világot megrázta: az első hírek szerint az autóversenyző „csak” agyrázkódást szenvedett, ám később kiderült, hogy fejsérülése komoly, ami miatt többször műteni kellett. A pilóta a baleset után elveszítette az eszméletét, így később mesterséges kómában tartották a grenoble-i kórházban.

Később svájci otthonába szállították, ahol felesége, Corinna egy kisebb kórházat rendezett be számára. Schumacher szóvivője, Sabine Kehm mindeközben kínosan ügyel arra, hogy minél kevesebb információ szivárogjon ki az egykori világbajnok lábadozásáról. Kehm végül 2014 júniusában adott igazat annak a híresztelésnek, miszerint Schumacher felébredt a kómából, azóta azonban érdemi információt nem lehet tudni állapotáról.

Michael Schumacher Forrás: AFP

Val Kilmer

A Top Gun sztárját 2015 decemberében fotózták le gégekanüllel a nyakán, miután előtte hónapokon át arról cikkeztek a lapok, hogy gégerákkal műtötték a színészt. Val Kilmer nyilvánosan soha nem ismerte el betegségét: idén novemberben mindössze Michael Douglas vele kapcsolatban tett nyilatkozatára reagált, amiben elmondta, hogy már nem rákos, és a Kaliforniai Egyetem orvoscsoportja tünetmentesnek nyilvánította. Ennek ellenére néhány nappal később le kellett mondania a szerepléseit, mert nem tudott megszólalni.

Val Kilmer Forrás: AFP

Hugh Jackman

Az X-Men sztárja évek óta küzd betegségével: Jackmannél 2013 novemberében diagnosztizáltak bőrrákot, miután felesége, Deborra-Lee Furness könyörgésére orvoshoz fordult az orrán növekvő elváltozás miatt. A színészt azóta többször is műteni kellett, legutóbb idén februárban feküdt ismét kés alá a betegsége miatt.

Hugh Jackman Forrás: AFP

John Newman

A mindössze 26 éves énekes-dalszövegírónál először 2012-ben találtak egy tojás nagyságú agydaganatot, amelyet sikeresen el is távolítottak. A brit sztár betegsége 4 évvel később, idén ismét kiújult: Newmannél egy MRI-vizsgálat során fedeztek fel rákos sejteket. Az énekes 2016 augusztusában hozta nyilvánosságra a betegségét, amellyel már hónapokkal előtte tisztában volt.

John Newman Forrás: Northfoto
Nem lehet megmenteni a férfit, ha nem hagyja magáthttp://www.life.hu/drlife/20161119-ferfibajok-aranyer-es-mas-vegbelproblemak-aranyerkapszula-es-prevencio.htmlKorábbi cikkünkben azt írtuk, nem az urak nyafogása miatt bukott meg a nekik készülő fogamzásgátló. Sok esetben azonban a szégyenérzetük és a tájékozatlanságuk áll a férfibetegségek prevenciójának útjába. Így van ez az aranyérrel is... Dr. Life--Szex és alvás: ezért fáradt a férfi az összebújás utánhttp://www.life.hu/drlife/20161116-ezert-alszik-el-a-ferfi-a-szex-utan.htmlMíg a nő még további kényeztetésre vágyna, addig a férfit szinte azonnal elnyomja az álom a szeretkezés után. Mindez nem a partnernek szól, hanem a szervezetükben lezajló kémiai folyamatok miatt történik. Dr. LifeThinkstockSztárok, akikről nem gondoltad, hogy súlyos betegséggel küzdöttekhttp://www.life.hu/drlife/20161115-sztarok-akikrol-nem-gondoltad-hogy-sulyos-betegseggel-kuzdottek.htmlHíresek, gazdagok és szépek, ám ők is csak emberek, akiknek ugyanúgy kijutott az élet kevésbé kellemes oldalából, és még a halállal is szembe kellett nézniük. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a sztárokat, akikről nem is sejtetted, hogy egykor egy hajszálon múlott, hogy túlélik-e súlyos betegségüket. Dr. Life--Egy puszi okozta a kislány válságos állapotáthttp://www.life.hu/drlife/20161117-a-fertozott-puszi-miatt-veszelybe-kerul-a-lany.htmlMajdnem a gyermek életét követelte az ártatlan puszi. Dr. Life--Óriási hiba: előkerültek Diana hercegnő titkos orvosi leleteihttp://www.life.hu/drlife/20161116-diana-hercegno-es-karoly-herceg-titkos-leletei-kerultek-elo.htmlEgy nagyobb cég irodájában bukkantak rá Diana hercegnő és Károly herceg bizalmas orvosi dokumentumaira, amik évek óta lehettek ott egy dossziéba fűzve! Valaki óriási hibát vétett. Dr. LifeAFP2 órát van ébren a napból, mégis fáradt a lány, aki Csipkerózsika-szindrómában szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20161112-2-orat-tud-ebren-lenni-egy-nap-megis-faradt-a-lany-aki-csipkerozsika-szindromaban-szenved.htmlA 37 éves nő krónikus kimerültségben és Kleine-Levine szinrómában, másnéven Csipkerózsika szindrómában szenved. Naponta 22 órát alszik, a két óra ébrenlét kínszenvedés számára.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.