Rigobert Song betegség fotó Liverpool
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Rigobert Song túlélte a betegséget, a külsején igencsak meglátszanak az agyvérzés nyomai. A rajongókat megrázta a fotó. 

A játékos még októberben kapott agyvérzést. Akkor arról adtak hírt a lapok, hogy a 40 éves focista válságos állapotban van, és az életéért küzd. A sportolóra a testőre talált rá, ő élesztette újra, ezután szállították kórházba. Rigobert pár napig kómában feküdt, majd felébresztették. A napokban a párizsi klinikára szállították, ahol egyes vélemények szerint jobb orvosi ellátásban részesül. Itt készült róla ez a fotó is, melyen jól látni, hogy kissé megviselte őt az elmúlt időszak.

Agyvérzést okozhat a túl sok alvás?

A napi 8 óránál tovább tartó alvás sokkal károsabb az egészségre, mint az ennél rövidebb alvásidő - állítja egy új amerikai kutatás eredménye.
Bírósági végzés támogat egy anorexiás nőt abban, hogy ne kényszeríthessék evésrehttp://www.life.hu/drlife/20161201-egy-anorexias-nonek-birosagi-vegzese-van-arrol-hogy-ne-kenyszeritsek-evesre.htmlEgy súlyosan anorexiás New Jersey-i nő a bírósági tárgyalás során elérte, hogy ne kényszeríthessék őt akaratán kívül evésre, amely a kezelésének egyik részét képezi – mindezt pedig a mögötte álló szakértői csapat is egyhangúan támogatta. Dr. LifeThinkstockElképesztő átalakuláson esett át egy torz arcú nőhttp://www.life.hu/drlife/20161206-motorbaleset-miatt-lett-torz-a-thai-lany-de-mutetekkel-helyrehoztak.htmlKomoly balesetet szenvedett az a lány, kinek a becsapódás után teljesen megváltozott az élete. Dr. Life--Törőcsik Mari nem épült fel teljesen, agyának egy része meghalthttp://www.life.hu/drlife/20161205-torocsik-mari-agyanak-egy-resze-elhalt.htmlTörőcsik Mari a klinikai halál állapotából tért vissza, és amennyire lehetett, felépült. Azonban maradandó károsodást is szenvedett: az agyának egy része teljesen elhalt az újraélesztés során. A Nemzet Színésze éppen ezért most sincs teljesen jól, elmondása szerint ő egy roncshalmaz. Dr. Life--Herpesz okozhatja a krónikus székrekedésedhttp://www.life.hu/drlife/20161202-a-herpesz-virus-kronikus-szekrekedest-okozhat.htmlEgészen meglepő összefüggésre derült fény a székrekedés és a herpeszfertőzés között. Dr. LifeOrigoAgyhártyagyulladás miatt kellett amputálni a kicsi végtagjaithttp://www.life.hu/drlife/20161201-agyhartyagyulladas-miatt-veszitette-el-mind-a-4-vegtagjat-egy-kislany.htmlSzívszorító a kislány története, akinek végtagok nélkül kell boldogulnia az életben. Dr. Life--„Ilyenkor gyűlölöm az embereket" – Mindennapok egy mizofóniás lány szemszögébőlhttp://www.life.hu/drlife/20161124-mindennapok-egy-mizofoniaban-szenvedo-lany-szemszogebol.htmlViszonylag frissen felfedezett rendellenességként tartja számon az orvostudomány a zajoktól, hangoktól való irtózást, amelyet a szaknyelv mizofóniaként emleget. A mizofónia nem csupán az ebben szenvedő beteget, hanem a környezetét is megviselheti. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.