A 35 éves Jónak mindenki átadta a helyét a buszon, hiszen méretes hasa láttán azt hitték, kisbabát vár. Ám erről szó sem volt. 

A 35 éves, angol Jo abszolút úgy festett, mint bármelyik terhes nő, hiszen a hasa hatalmas volt, úgy tűnt, hamarosan megszül. Ám a pocakjában nem volt kisbaba: a hatalmas hasát az asszony komoly alkoholfüggősége okozta.

Mindenki azt hitte Joról, hogy terhesForrás: Thinkstock

A nő ugyanis évekig egy bárban dolgozott, ott szokott rá az italra, aminek a vége az lett, hogy naponta átlagosan 3 üveg bort ivott meg. A masszív ivászat tönkretette a máját: májzsugora lett, és a vízvisszattartással is gondjai akadtak, amitől folyton puffadt, ezért hitték azt idegenek, hogy kisbabát vár. Most már ott tart, hogy háromhetente kórházba kell mennie, hogy elvezessék a testéből a felhalmozódott vizet. 

A puffadás azonban megnehezíti a nő napjait: már az is gondot okoz számára, hogy reggelente felöltözzön, így az anyjához költözött, hogy legyen, aki gondoskodik róla. 

Mennyi az annyi?
Az alkoholprobléma Magyarországon is komoly gondokat okoz, itt össze is szedtük, mennyit ihatunk ahhoz, hogy egészségesek maradjunk.