A háromgyerekes műsorvezető saját bevallása szerint szeretné elkerülni, hogy hazudnia kelljen gyerekeinek a karácsony körüli dolgokról, mint például arról, hogy ki hozza az ajándékokat. Így oldja meg. 

Vajon jó-e az, hogy a gyerekek hisznek a karácsony csodájában? Szekeres Nóra szerint egyértelműen igen a válasz. Fontos, hogy az ember jó életet éljen, és hogy a kicsi is megtanulja, miért jó jó életet élni. Mert a mesék is azt közvetítik, hogy a végén a jó elnyeri a jutalmát  – magyarázta a műsorvezető, akinek idősebb gyermeke valamikor nyolcéves kora körül jött rá arra, hogy valójában nem az anyukája vagy a nagyszülei „angyalkái” hozzák az ajándékot. 

Szekeres NóraForrás: Marton Szilvia

Emlékszem, nyolcéves volt a Miló, amikor kijött reggel, meglátta a fát, az asztalt, és rohant hozzám, hogy anya, képzeld, az angyalunk még meg is terített! A teljes beszélgetést a Napidoktor.hu oldalán nézheted meg, ide kattintva

Lesd el Szekeres Nóra stílusát!
Szekeres Nórát a 90-es évek óta imádjuk, amikor bájos mosolyával feltűnt a Kölyökidőben. Ez a mosoly azóta semmit sem változott, de párosult mellé egy igazán nőies, kifinomult és elbűvölő külső. A műsorvezetőt ezúttal arról faggattuk, hogy mit visel a legszívesebben, és mit gondol általában az öltözködésről. Kattints ide a Life.hu cikkéért!