A három csecsemő koraszülötten jött a világra, ám mire hazavihették volna a szülők, az édesanya tragikus módon életét vesztette. 

A három kislány, Poppie, Molly és Evelyn koraszülötten jöttek a világra a terhesség 26. hetében. Nagy öröm volt a családnak a három kicsi érkezése, hiszen 2009 óta próbálkoznak családalapítással, ám mostanáig nem jártak sikerrel. 

Rachel és férje a kórházban, nemsokkal az ikrek születése utánForrás: ITV

A kicsikkel nehéz utat tettek meg idáig, hiszen a korai születés miatt nagyon sokáig inkubátorba kényszerültek. Nem voltak túl magasak a túlélési esélyeik, de a család nem adta fel. Végül a kicsik szépen fejlődtek, így karácsonykor már hazamehettek, együtt tölthették az ünnepeket. 

"Ők voltak számunkra a legnagyobb ajándék. Mivel a lányaink már eddig is hatalmas utat tettek meg, így biztosak vagyunk abban, hogy különleges karácsonyban lesz részünk együtt" - nyilatkozta korábban a pár aDailyMailnek

Ám az édesanya, minden előjel nélkül, december 27-én hajnalban meghalt. A rendőrség eddigi nyilatkozatai szerint nem tudni a halál okát, de az idegenkezűséget biztosan kizárták. Az édesapa teljesen összetört, hiszen az életük legnagyobb kihívása hirtelen egyedül rá szakadt. Nagyon sokan fogtak össze azóta, hogy segítség a tragikus sorsú családot, igyekeznek minél többen támogatni őket.