Mire a hármas ikrek meggyógyultak, az édesanyjuk meghalt

Forrás: ITV -
halál ikrek hármasiker család hármas ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A három csecsemő koraszülötten jött a világra, ám mire hazavihették volna a szülők, az édesanya tragikus módon életét vesztette. 

A három kislány, Poppie, Molly és Evelyn koraszülötten jöttek a világra a terhesség 26. hetében. Nagy öröm volt a családnak a három kicsi érkezése, hiszen 2009 óta próbálkoznak családalapítással, ám mostanáig nem jártak sikerrel.

Rachel és férje a kórházban, nemsokkal az ikrek születése után Forrás: ITV

A kicsikkel nehéz utat tettek meg idáig, hiszen a korai születés miatt nagyon sokáig inkubátorba kényszerültek. Nem voltak túl magasak a túlélési esélyeik, de a család nem adta fel. Végül a kicsik szépen fejlődtek, így karácsonykor már hazamehettek, együtt tölthették az ünnepeket.

"Ők voltak számunkra a legnagyobb ajándék. Mivel a lányaink már eddig is hatalmas utat tettek meg, így biztosak vagyunk abban, hogy különleges karácsonyban lesz részünk együtt" - nyilatkozta korábban a pár a DailyMailnek.

Ám az édesanya, minden előjel nélkül,

december 27-én hajnalban meghalt.

A rendőrség eddigi nyilatkozatai szerint nem tudni a halál okát, de az idegenkezűséget biztosan kizárták. Az édesapa teljesen összetört, hiszen az életük legnagyobb kihívása hirtelen egyedül rá szakadt. Nagyon sokan fogtak össze azóta, hogy segítség a tragikus sorsú családot, igyekeznek minél többen támogatni őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.