Elektrosokk terápiával kezelik Phil Collinst

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West -
betegség Phil Collins gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétszeres Grammy-díjas énekes elárulta, miért van szüksége elektrosokk terápiára. 

A híres énekes, zeneszerző egy mindent elsöprő koncertsorozattal szeretne visszatérni a színpadra, de előtte még rendbe kell tennie a gerincbetegségét. Amíg nem érzi magát 100%-osnak, addig nem akar belevágni egy ilyen kaliberű programba.

Elektrosokk terápiát fog kapni annak érdekében, hogy leküzdje a nyak-, kar- és gerincproblémáit. A fájdalmas kezelés során elektromos áramot vezetnek az emberi testbe, ami bizarrnak hangzik, de az orvosok szerint hatásos. Emellett napi 2 órát tölt konditeremben a 65 éves sztár, hogy ezzel is erősítse testét és szellemét egyaránt.

Phil Collins koncertezni szeretne, ezért lelkesen gyógyítja magát Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West

"Volt egy hátműtétem, ami jól sikerült, de azt követően a jobb lábam zsibbadni kezdett, ami idegrendszeri károsodásra utalt. Ez pedig lassan gyógyul, hiszen a hátunk és a lábunk között viszonylag hosszú idegpálya szakasz húzódik. Nem vagyok valami magas, de nagyjából heti 1 mm az a mennyiség, amivel számolni lehet" - nyilatkozta a DailyMailnek Phil Collins.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.