Az egykori playmate nem szeret gyógyszert szedni, így egy teljesen más módszert választott arra, hogy kigyógyítsa magát az influenzából. 

Ahogy a life.hu is megírta, Sylvi napokig 39 fokos lázzal nyomta az ágyat. Bár az orvos gyógyszert javasolt a betegségére, a modell mégis nemet mondott és egy teljesen más irányt választott: a homeopátiás gyógymódot. A rajongók közül néhányan ezt nem nézték jó szemmel, Sylvi azonban frappánsan reagált a kommentekre.  

Sylvi napok óta 39 fokos lázzal nyomta az ágyatForrás: Facebook/Bódi Sylvi

"Mint mondtam több, mint 10 éve nem döntött le a lábamról semmilyen influenza vagy egyéb megfázásos betegség.Tehát valószínüleg nekem - hangsúlyozom nekem - bevált az, hogy ha nem muszáj, akkor nem veszek be gyógyszert. (...) A vélemény kinyilvánítással nem lenne gond, ha ezt támadás és személyeskedés nélkül teszi meg valaki megfelelő színvonalon. S bár nem véleményt kértem arról, hogy jól bánok-e az egészségemmel, hanem egyéb, számomra még ismeretlen, természetes gyógymódokra voltam kiváncsi, érkezett néhány támadó és okoskodó hozzászólás is. Mindenkinek lehet véleménye, eltérő is az enyémtől. Ahány ember, annyi szokás. Különbözöek vagyunk. Kinek ez jön be, kinek az. Tessék az elfogadást és tolerálást gyakorolni. Mindenki gyógyuljon meg úgy és olyan módon, amiben hisz."