Anyai örömök elé néz Horváth Éva, és már az első perctől fogva tudatosan odafigyel arra, hogy minden rendben legyen. A modell mindent megtesz azért, hogy a baba a pocakban is megkapja a szükséges vitaminokat. Úgy véli, huszonévesen sem lehetett volna ennél elővigyázatosabb.

Régóta szeretett volna már anya lenni Horváth Éva, és idén teljesül is a kívánsága. Nem is lehetett volna ennél szebb karácsonya a modellnek és párjának, akik a Facebook-oldalukon jelentették be hatalmas örömüket. Horváth Éva egy gyönyörű fotót tett közzé magáról, amin már látható a szépen gömbölyödő pocakja. A gyermekáldás sok változtatásra sarkallta a modellt: lassított az életén, hogy a babavárás minden pillanatát kiélvezhesse.

Horváth Éva mindent megtesz, hogy terhessége rendben legyenForrás: Instagram/evahorvathofficial

Már akkor elkezdte átformálni az életét, amikor kiderült, hogy terhes. A 38 éves sztár úgy véli, ennél huszonévesen sem tudna elővigyázatosabban, tudatosabban készülni a gyermek érkezésére. „Amikor kiderült, hogy kisbabát várok, nem volt kérdés, hogy az első pillanattól kezdve mindent elkövetek azért, hogy minden rendben legyen. Így amellett, hogy - tőlem egyáltalán nem megszokott módon - egy kisebb raktárt halmoztam fel vitaminokból, mostanában az egész éjszakai alvás után simán ráhúzok még napközben is néhány óra szunyókálást" - árulta el a modell. Hozzátette, a vizsgélatokból is kiveszi a részét, mindenhová elmegy, ahová csak lehet.

Minden vizsgálaton ott van Horváth ÉvaForrás: RedLemon

Tudatosan odafigyelek, hogy minden olyan vizsgálatra is elmenjek, ami a modern tudománynak köszönhetően rendelkezésre áll. Ilyen például a Down-szindróma kiszűrésére is alkalmazott PrenaTest, amely kockázatmentesen, már egy egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető. Szerintem megéri odafigyelni - ez nem korfüggő, hanem mindenkinek ajánlott, aki kisbabát vár. Ha huszonévesen készülnék az anyaságra, akkor is ugyanilyen elővigyázatos lennék" - árulta el Horváth Éva, aki a Czeizel Intézetben végeztetett el több szükséges vizsgálatot is.

Vetéléstől rettegett Horváth Éva
Mint minden kismama, Horváth Éva is aggódott terhessége legelső időszakában, különösképpen a vetéléstől tartott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!