Anna és Lucy DeCinque nem akar többé egyforma lenni

Forrás: Instagram/AnnaLucy DeCinque -
plasztikai műtét egyforma Anna és Lucy DeCinque
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig a két lány bármit megtett azért, hogy külsejük és az életük is teljesen egyforma legyen. Ma azonban már másképp gondolják. 

Anna és Lucy DeCinque nem először hívja fel magára a figyelmet. A két 31 éves nő ikrekként születtek, de nem voltak megelégedve, még jobban szerettek volna hasonlítani egymásra.

A lányok már évek óta mindenen osztoznak. Ugyanabban az ágyban alszanak, ugyanazzal a férfival élnek együtt, és teljesen egyformán néznek ki.

Anna és Lucy DeCinque nem akar többé egyforma lenni Forrás: Instagram/AnnaLucy DeCinque

Nem meglepő, hiszen közel

70 millió forintnak megfelelő összeget

költöttek különféle plasztikai műtétekre. Megegyező ajkak, mellek, szemhéj, szemöldök és még sok minden más is szerepel a listán. Miután mindezt elérték, és teljesen összekeverhetővé váltak, hirtelen megváltoztatták az álláspontjukat.

Anna és Lucy még a plasztikai műtétek előtt Forrás: AnnaLucy DeCinque

A lányoknál dysmorphiát diagnosztizáltak, amely egy pszichés betegség: a páciens képtelen elfogadni a külsejét, nem tud azonosulni magával, csúfnak látja a testét.

"Szégyelljük amit önmagunkkal tettünk, de elfogadtuk a betegségünket, és kézben tartjuk a helyzetet - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.