Eddig a két lány bármit megtett azért, hogy külsejük és az életük is teljesen egyforma legyen. Ma azonban már másképp gondolják. 

Anna és Lucy DeCinque nem először hívja fel magára a figyelmet. A két 31 éves nő ikrekként születtek, de nem voltak megelégedve, még jobban szerettek volna hasonlítani egymásra. A lányok már évek óta mindenen osztoznak. Ugyanabban az ágyban alszanak, ugyanazzal a férfival élnek együtt, és teljesen egyformán néznek ki. 

Anna és Lucy DeCinque nem akar többé egyforma lenniForrás: Instagram/AnnaLucy DeCinque

Nem meglepő, hiszen közel 70 millió forintnak megfelelő összeget költöttek különféle plasztikai műtétekre. Megegyező ajkak, mellek, szemhéj, szemöldök és még sok minden más is szerepel a listán. Miután mindezt elérték, és teljesen összekeverhetővé váltak, hirtelen megváltoztatták az álláspontjukat. 

Anna és Lucy még a plasztikai műtétek előttForrás: AnnaLucy DeCinque

A lányoknál dysmorphiát diagnosztizáltak, amely egy pszichés betegség: a páciens képtelen elfogadni a külsejét, nem tud azonosulni magával, csúfnak látja a testét. 

"Szégyelljük amit önmagunkkal tettünk, de elfogadtuk a betegségünket, és kézben tartjuk a helyzetet - írta meg a DailyMail