Egy éve nem fürdött a férfi, mégsem büdös

Forrás: facebook.com/jameshamblinMD -
higiénia testszag fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi elhatározta, hogy az általános értelemben vett tisztálkodással felhagy, és inkább sajátos módszerrel gátolja meg a szagképződést.

James Hamblin orvos-újságíró már egy éve nem használ sem tusfürdőt, sem sampont, de állítása szerint ennek ellenére nincs kellemetlen testszaga, ugyanis egy speciális oldattal permetezi a testét, és időnként tiszta vízzel is lezuhanyzik.

Az eredetileg orvosként tevékenykedő Hamblin a mindennapi kézmosást és a napi kétszeri fogmosást nem iktatta ki az életéből, de ezeket leszámítva semmilyen higiéniai készítményt nem használ.

James Hamblin Forrás: facebook.com/jameshamblinMD

Ez a nő 6 éve nem mosott hajat

Egy amerikai lánynak elege lett abból, hogy kétnaponta meg kell mosnia könnyen zsírosodó haját. Immár hat éve nem mosott hajat Sarah, és állítja, szebb a frizurája, mint valaha. A részleteket itt tudod elolvasni.

A férfi célja nem az volt, hogy spóroljon, sokkal inkább arra volt kíváncsi, hogy milyen lesz az élete, ha kilép a társadalmilag elfogadott megszokásokból. Ezért döntött úgy, hogy kipróbálja a Nitrosomonas eutropha nevű baktériumból készült higiéniai permetet.

James fokozatosan hagyta el az addig használt tisztálkodószereket. Az első időkben a teste kellemetlen szagú volt, és zsíros, de néhány héttel később ez megszűnt. Ahogy a szervezete hozzászokott az új helyzethez, máris normalizálódott a zsírosodás és a testszag is – írta meg a The Atlantic.

Nem használ dezodort, mert fél a mellráktól

A 22 éves lány attól félt, hogy az izzadásgátló szerektől nagyobb eséllyel kaphat mellrákot. Elyse hetente többször is sportol, vagyis ki van téve az erős izzadásnak, mégsem küzd a kellemetlen szagokkal. Hogy lehet ez? Ez az oka!
Kinek van igaza? Rengetegen támadják Schobert Norbithttp://www.life.hu/drlife/20170206-schobert-norbit-a-kozossegi-oldalan-tamadjak.htmlValóságos háború tört ki Norbi közösségi oldalán: a fitneszguru egy tanulmány részleteit osztotta meg a követőivel, illetve egy érdekes összefüggésre szerette volna felhívni az emberek figyelmét. Botrány lett belőle. Dr. Life--Új péniszét edzi a hímvessző nélkül született férfihttp://www.life.hu/drlife/20170206-andrew-wardle-az-uj-peniszet-edzi.htmlTalán családja is lehet Andrew-nak, aki pénisz nélkül született, de 44 éves korára egy bionikus hímvesszőt kapott. Dr. LifeOrigoÉlő csótány lakott egy nő fejében – Videó!http://www.life.hu/drlife/20170203-elo-csotanyt-talaltak-egy-no-fejeben.htmlSosem gondolnánk, hogy mennyire bizarr dolgok állhatnak egy-egy egészségügyi tünet mögött. Ez a nő égető érzéssel a fejében fordult orvoshoz. Elképzelni sem tudod, hogy mi okozta ezt. Dr. Life--Boldogság: Michael Bublé kisfia már jobban vanhttp://www.life.hu/drlife/20170203-michael-buble-rakos-kisfia-gyogyulni-kezdett.htmlA fél világ együtt szurkol a kisfiúnak, aki úgy tűnik, sikeresen leküzdi a betegséget. Mindenki nagyon boldog a legfrissebb hírektől. Dr. LifeOrigoGenetikai betegség miatt törpe az egész család: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170131-genetikai-betegseg-miatt-torpe-egy-csalad.htmlEgy furcsa genetika betegség miatt szinte a komplett család törpenövésű. Így néz ki Ram Raj Chauhan és a rokonai. Dr. Life--Betegei szemgolyóját nyalogatja a 80 éves asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20170127-szemnyalassal-gyogyit-az-idos-asszony.htmlElképesztő technikával gyógyít az idős asszony: szemgolyó nyalogatással gyógyítja a betegeit. Más országokból is elutaznak hozzá, hogy részt vehessenek a kezelésben. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.