Meztelen betegeket videózott Pennsylvaniában az ápoló

Forrás: Bucks County Correctional Facility -
videó Pennsylvania beteg ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sugárkezelésre érkeztek a betegek, és a beavatkozások miatt vetkőztek meztelenre. Életük nehéz időszakában a tudtukon kívül még meg is alázta őket egy férfi ápoló Pennsylvaniában, ugyanis levideózta őket, meztelenül.

Gusztustalanul kihasználta a férfi ápoló a sugárkezelésre érkező betegeket Pennsylvaniában. A 45 éves házas és kétgyermekes apuka, James Close a Penn Dermatology klinikán dolgozott, ott videózta le a vetkőző betegeket, köztük egy 17 éves lányt is. Ő volt az, aki lebuktatta a férfit.

Meztelen betegeket videózott Pennsylvaniában az ápoló, James Close Forrás: Bucks County Correctional Facility

A fiatal lány ugyanis észrevett a vetkőzőben egy telefont, ahogy az is feltűnt neki, hogy felvételre van állítva. A személyzetnek adta oda a készüléket, akik azonnal értesítették a hatóságokat. Rögtön kiderült, hogy a telefon James Close-hoz tartozik, akit le is tartóztattak. A készüléken rengeteg felvételt találtak, több esetben teljesen meztelenek voltak a felvett betegek, néhányban csak félig, és volt olyan is, aki fehérneműben tűnt fel a felvételeken. Az ápoló január 18-án kezdte el a páciensek rögzítését, egészen február 13-ig, ekkor bukott le. A férfira 100 ezer dolláros óvadékot szabtak ki, ami átszámítva csaknem 30 millió forint – írja a Daily Mail.

Angelina Jolie egyre jobb állapotban van http://www.life.hu/drlife/20170303-angelina-jolie-felszedett-vegre-nehany-kilot.htmlTermészetesen az egész Jolie-Pitt családot megviselte a válás körüli cirkusz, és ez sajnos Angelina és Brad külsején is nyomot hagyott. Ám úgy fest, a híres színésznő lassan kezdi összeszedni magát... Dr. Life--Megszólalt a Budapesten született sziámi ikrek nagymamája http://www.life.hu/drlife/20170303-megszolalt-budapesten-szuletett-sziami-ikrek-nagymamaja.htmlMindössze két órát éltek a Budapesten született sziámi ikrek, sem az anya, sem a család nem látta őket. Az ikrek nagymamája megtörten nyilatkozott, kiderült, hogy csak egyszer volt vizsgálaton az anyuka, mert nem volt biztosítása, akkor tudták meg, hogy nagy a baj.Dr. Life--Félrekezelték Majka és Dundika kisfiát, Olivérthttp://www.life.hu/drlife/20170303-felrekezeltek-majka-es-dundika-kisfiat.htmlA kis Olivér ma már egy igazi vigyorbomba, de néhány hónapja megállás nélkül sírt. Szülei tudták, hogy valami nagy baj lehet, és félelmük beigazolódott. Már haza sem engedték őket a kórházból, de sajnos a tortúrájuk nem ért véget: félrekezelték a csöppséget. Dr. Life--Szokások, amelyekkel saját magadat pusztítodhttp://www.life.hu/drlife/20170302-onpusztito-szokasok.htmlEleget aludni, megfelelően étkezni, káros szenvedélyeket mellőzni – a helyes életmódra való törekvés azonban nem merül ki ennyinél. Sokszor talán észre sem veszed, de a régi beidegződések, szokások és gondolatok is ugyanúgy pusztíthatnak téged. Most összegyűjtöttünk néhányat, amelyekkel jobb, ha mielőbb felhagysz. Dr. LifeOrigo8 belső szervét operálták ki a férfinak http://www.life.hu/drlife/20170302-8-belso-szervet-mutottek-ki-a-rakos-ferfinak.htmlEgy hihetetlen eljárásnak köszönhető, hogy a 37 éves férfi még él. A kitartó orvoscsapat 32 órán át operálta a beteget... Dr. Life--Friss infók Tahi Tóth László állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170302-tahi-toth-laszlo-allapotarol-nyilatkozott-a-vig-szinhaz.htmlAhogy arról koárbban a Life.hu beszámolt, a híres színész agyműtéten esett át. A Vígszínház most közleményben tájékoztatta a közönséget és a rajongókat. Dr. LifeFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.