Sugárkezelésre érkeztek a betegek, és a beavatkozások miatt vetkőztek meztelenre. Életük nehéz időszakában a tudtukon kívül még meg is alázta őket egy férfi ápoló Pennsylvaniában, ugyanis levideózta őket, meztelenül.

Gusztustalanul kihasználta a férfi ápoló a sugárkezelésre érkező betegeket Pennsylvaniában. A 45 éves házas és kétgyermekes apuka, James Close a Penn Dermatology klinikán dolgozott, ott videózta le a vetkőző betegeket, köztük egy 17 éves lányt is. Ő volt az, aki lebuktatta a férfit.

Meztelen betegeket videózott Pennsylvaniában az ápoló, James CloseForrás: Bucks County Correctional Facility

A fiatal lány ugyanis észrevett a vetkőzőben egy telefont, ahogy az is feltűnt neki, hogy felvételre van állítva. A személyzetnek adta oda a készüléket, akik azonnal értesítették a hatóságokat. Rögtön kiderült, hogy a telefon James Close-hoz tartozik, akit le is tartóztattak. A készüléken rengeteg felvételt találtak, több esetben teljesen meztelenek voltak a felvett betegek, néhányban csak félig, és volt olyan is, aki fehérneműben tűnt fel a felvételeken. Az ápoló január 18-án kezdte el a páciensek rögzítését, egészen február 13-ig, ekkor bukott le. A férfira 100 ezer dolláros óvadékot szabtak ki, ami átszámítva csaknem 30 millió forint – írja a Daily Mail.