Ujlaki Dénes legyőzte a rákot, boldogan él hatodik feleségével

Forrás: katona.postr.hu -
Ujlaki Dénes színész rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt derült ki, hogy Ujlaki Dénes testét megtámadta a rák. A színész azóta jól van, hatásosnak bizonyultak a kezelések.

A színész végigcsinálta a kemoterápiát és a sugárkezeléseket, most tünetmentes. Betegségét férfiráknak hívja, és azt mondja, ha 6-7 évvel idősebb lett volna, már nem műtötték volna meg.

Ujlaki Dénes tünetmentes Forrás: katona.postr.hu

"Férfiráknak hívom. Tünetmentességi állapotban vagyok, ami azt jelenti, hogy nincs áttét. Végigcsináltam a kemoterápiát sugárkezeléssel. Van egy kor, ami fölött az embert már meg sem operálják, ha 6-7 évvel idősebb lennék, nem feküdhettem volna kés alá. Eszem, iszom azóta a gyógyszereket. Egyébként rengeteg fertőzést, köztük bőrfertőzést is elkaptam az intenzíven, amikor bent feküdtem. Bizony, megjártam az intenzív osztályt is. Félelmetes hely a kórház ilyen szempontból, mert tényleg igaz az, amit mondanak, hogy néha több nyavalyával jössz ki, mint amennyivel bementél" - mondta a színész a Borsnak.

Ujlaki boldogan él hatodik feleségével és nyolcéves kisfiával. A színész és felesége között 35 év a korkülönbség, de már 14 éve boldogok együtt. Ujlaki Dénes a színházban is újra aktív, három darabban is játszik.

Hét évvel a szülés után ébred fel a kómából a kismamahttp://www.life.hu/drlife/20170311-7-evvel-a-szules-utan-ebred-fel-a-komaba-esett-kismama.htmlA szerb Danijela Kovacevic 2009-ben esett kómába, amikor szülés közben vérmérgezést kapott. A 25 éves nő csodálatos módon hét év után ébredt fel egy német klinikán. Dr. Life--Rejtélyes betegségtől szenved Sas Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20170311-rejtelyes-betegsegtol-szenved-sas-jozsef-tobbszor-rosszul-lett.htmlAz elmúlt időszakban Sas József többször rosszul lett. Gyengének érezte magát, és szédült, még a vakációját is meg kellett szakítania emiatt. Hazatérve teljes kivizsgáláson esett át, de nem beszél az eredményekről. Dr. Life--72 évesen szült gyereket egy nő http://www.life.hu/drlife/20170310-nagymamakoru-no-szult-gyereket.htmlA nagymamakorú nő úgy döntött, hogy megtartja a kisbabáját, hiába 72 évesen esett teherbe. Ám lassan egy év távlatából már sok mindent másképp gondol. Dr. Life--Óriási tátongó lyuk maradt a fiatal lány arcából (+18)http://www.life.hu/drlife/20170309-felzabalta-a-lany-fel-arcat-a-husevo-bakterium.htmlAz egész egy hétköznapi foghúzással kezdődött, ám azt követően a lány élete rémeálommá vált... Dr. Life--Szilágyi István az egyik szemére megvakulthttp://www.life.hu/drlife/20170309-megvakult-az-egyik-szemere-szilagyi-istvan.htmlA 79 éves magyar színművész kálváriája tovább folytatódik. Nem elég, hogy nyomorban éli az életét, most még komoly egészségügyi gondjai is lettek. Dr. LifeOrigoCseke Katinkát hőhullámok gyötrik http://www.life.hu/drlife/20170309-hohullamok-gyotrik-cseke-katinkat.htmlFel van készülve rá Cseke Katinka, hogy talán az ő életében hamarabb következik be a változókor, már a tüneteit is észleli: elviselhetetlen hőhullámok gyötrik. A színésznőnek azonban így is sikerült megőriznie a jókedvét, ráadásul 15 kilótól is megszabadult. Dr. LifeFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.