Egy különleges betegség következtében a fiatal fiú nem sokkal több, mint fél méter magas. A családnak nincs pénze a gyógyításra.

Manpreet Singh már 21 éves, ám ránézésre inkább egy ráncos csecsemőre hasonlít. Kora ellenére mindössze 58 centiméter, és a súlya is megegyezik egy 6 hónapos kisbabáéval, így valószínűleg ő a világ legkisebb embere. 

Elvileg létezik gyógymód, de a gyógyszerek eddig nem javítottak az állapotánForrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A szülei elmesélése szerint a születésekor teljesen egészségesnek tűnt, ám féléves korában megállt a növésben, és ez azóta sem változott. Az indiai származású család történetét csodálkozva nézik a helyiek, a kis Manpreetet egy hindu isten reinkarnációjának tarjták. 

A helyiek egy hindu isten reinkarnációjának tartjákForrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

"A születése óta már számtalan orvosnál voltunk, és a legtöbb vélemény szerint pajzsmirigygond áll a betegség hátterében. Elméletileg van rá gyógymód, és már rengeteg gyógyszert is kapott, de változást eddig még semmi nem hozott" - mesélték a szülők. 

Féléves kora óta egy centit sem nőtt, ráadásul már a lábait sem mozgatjaForrás: NORTHFOTO/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

A kisfiú nem tud sem járni, sem beszélni, a lábait pedig már 3 éves kora óta nem mozgatja  - írta meg a The Sun.

64 évesen szült gyereket ez a nő
Mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esett, majd egészséges fiút szült egy 64 éves kínai nő, miután meghalt egyetlen gyermeke. Így néz ki a csecsemő.