Csuja Imre őszintén nyilatkozott súlyos betegségéről, amit ő észre sem vett. Egy vizsgálaton derült ki, hogy agyvérzése van, amit lábon hordott ki.

Az RTL Klub népszerű sorozatának sztárja, Csuja Imre eddig nem sokat beszélt a magánéletéről, de mostanában megnyílt az emberek előtt. Nemrég életének egyik legszörnyűbb tragédiájáról vallott, méghozzá a fia haláláról, most pedig egy súlyos betegségéről beszélt őszintén. 

Csuja Imre súlyos betegségéről nyilatkozottFotó: Adrián Zoltán - Origo

A mi kis falunk szereplője ugyanis volt már életveszélyben, de még csak nem is tudott róla. Szörnyű belegondolni, mi történhetett volna, ha nem épp akkor megy el kivizsgálásra, de szerencsére a sors úgy akarta, hogy megmeneküljön. Egy rutinellenőrzésen derült ki ugyanis, hogy agyvérzése van – írja a Bors. "Elmentem az orvoshoz egy ellenőrzésre. Mondtam, hogy adják a papírt, mert indulnom kell. Erre azt mondja, magának agyvérzése van. Mondom neki, nem, nekem előadásom van" – mondta az Esti Frizbi felvételén a színész, aki lábon hordta ki a betegséget, de a diagnózis után természetesen kórházba került. "Mindenkinek azt mondom, el kell menni vizsgálatokra. Most is voltam ősszel. Szerencsére nálam azóta sincs semmi jele a betegségnek" – mondta Csuja Imre.