Karácsony után szenvedett síbalesetet Gundel Takács Gábor, akinek vállát most fémdarabok tartják össze. Nemsokára újra operálni kell, hogy teljesen felépülhessen.

A két ünnep között szenvedett síbalesetet Gundel Takács Gábor, aki akkor még a Maradj talpon! műsorvezetője volt. Annak idején viccesen tájékoztatta a közönséget a történtekről, mondván, kicsúszott a lába alól a talaj. Valószínűleg szó szerint is ez történhetett, azóta pedig fémdarabok tartják össze a műsorvezető vállát, aki jó úton halad a teljes gyógyulás felé. 

A vállából még ki kell szedni a fémdarabokatFotó: Polyak Attila - Origo

Ahhoz azonban, hogy végleg felépüljön, még egy operáción át kell esnie. "Már jól vagyok, üzenem minden értem aggódónak. A vállamat ugyan több csavar és fémlap tartja egyben, de szerencsére az operáció sikeres volt. Természetesen még kicsit érzékeny a bal oldalam, egy villanykörte becsavarása például gondot okoz,  de bízom benne, hogy szép lassan minden rendben lesz. Ezek a fémdarabok szerencsére nem maradnak a vállamban. Néhány hónap múlva kiszedik őket. Most is járok gyógytornára, és a következő műtét után is kell majd, de bízom benne, hogy közel olyan jól fog működni, mint a törés előtt. Ez szerencsére nem betegség, hanem egy sérülés, aki síel, az néha így jár, ezt bele kell kalkulálni az extrém sportokba"mondta a Lokálnak Gundel Takács.