A Ken babaként emlegetett férfi azért lett híres, mert mindenáron hasonlítani akart az ikonikus Barbie figura párjára. Azonban annyira túllőtt a célon, hogy ma már egy rémséges plasztiktest lett belőle.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Rodrigo 100 milliónál is több pénzt ölt bele abba, hogy úgy nézzen ki, mint az áhított játékfigura. Az sem állítja meg, ha az egészsége kerül veszélybe, mert állítása szerint korábban sosem érezte jól magát a bőrében. 

Küzdött már húsevő baktériummal, de olyan eset is történt vele, amelyért majdnem az életével kellett fizetnie, de ezek sem szegték a kedvét. Továbbra is folytatja az átalakulást, idén már zsírt is töltetett a fenekébe, és egyáltalán nem zavarja, hogy sokak szerint már túlzás, amit művel.

Semmilyen emberi vonás nem maradt az arcán, úgy fest, mint egy nemtelen lény, aki nem ember, nem is férfi, és nem is nő.

Nem hasonlít senkire, főleg nem Kenre, cserébe viszont olyan ijesztő, hogy biztosan átsétálnánk az út túloldalára, ha este szembejönne velünk az utcán. 

Így néz ki ma Rodrigo AlvesForrás: Instagram