Ijesztően fest Rodrigo Alves, a Ken baba - Fotók!

ijesztő plasztikrém Ken baba Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ken babaként emlegetett férfi azért lett híres, mert mindenáron hasonlítani akart az ikonikus Barbie figura párjára. Azonban annyira túllőtt a célon, hogy ma már egy rémséges plasztiktest lett belőle.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Rodrigo 100 milliónál is több pénzt ölt bele abba, hogy úgy nézzen ki, mint az áhított játékfigura. Az sem állítja meg, ha az egészsége kerül veszélybe, mert állítása szerint korábban sosem érezte jól magát a bőrében.

Küzdött már húsevő baktériummal, de olyan eset is történt vele, amelyért majdnem az életével kellett fizetnie, de ezek sem szegték a kedvét. Továbbra is folytatja az átalakulást, idén már zsírt is töltetett a fenekébe, és egyáltalán nem zavarja, hogy sokak szerint már túlzás, amit művel.

aki nem ember, nem is férfi, és nem is nő.

Nem hasonlít senkire, főleg nem Kenre, cserébe viszont olyan ijesztő, hogy biztosan átsétálnánk az út túloldalára, ha este szembejönne velünk az utcán.

Így néz ki ma Rodrigo Alves Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.