Szabó Zsófi, mióta rájött, hogy szénhidrát-anyagcserezavara van, nem győzi felhívni a figyelmet a vizsgálatok fontosságára. Szeretné férjét is kivizsgáltatni, mert nem akarja, hogy bármi probléma felmerüljön.

Szabó Zsófi nem is olyan régen jött rá, hogy szénhidrát-anyagcserezavara van, azóta hangsúlyozza, milyen fontos a kivizsgálás. Az ő esete miatt sok rajongója ment el orvoshoz, egy húszéves lány is, aki nem érezte, hogy bármi problémája lenne, mégis kiderült, hogy bizony nagy a baj. Miután megvizsgálták, a professzor közölte vele, hogy rettentő magas, húszas a cukra" - mondta Zsófi, aki éppen ezért a férjét is szeretné kivizsgáltatni.

Szabó Zsófi mielőpp kivizsgáltatná férjét, ZsoltiForrás: RTL Klub

Persze remélik, hogy Zsoltinak nincs semmilyen problémája, de jobb félni, mint megijedni. Ki akarom vizsgáltatni Zsoltit. Biztos akarok lenni abban, hogy egészséges, ha pedig nem az, akkor mielőbb cselekedni. Természetesen nem áll ellen, de nem is hajlik rá annyira, hogy pikkpakk össze lehessen szervezni. Azonban nemsokára foglalok majd egy időpontot az orvosnál, és szépen kézen fogva elkísérem"  - mondta a hot! Magazinnak Zsófi.