Boldog és egészséges ikreknek adott életet George Clooney felesége, Amal, és nem is akárhol. Egy igazi luxuskórházban születtek a csemeték, ahol egy szobáért 8000 fontot, vagyis több mint 2 millió forintot kell kifizetni.

George Clooney 56 évesen lett apa, de egyből kétgyermekes. Felesége ugyanis ikreknek adott életet, két egészséges és boldog babának. Természetesen a szülés a legnagyobb luxusban zajlott, olyan ellátással, amit más elképzelni sem tudna. Amal a londoni Chelsea és a Westminster kórházban adott életet gyermekeinek, ahol mindene megvolt, amit csak kívánt. Persze a kiszolgálásért fizetni is kellett.

Ebben a luxuskórházban születtek George Clooney és Amal gyermekeiForrás: chelwest.nhs.uk

Pontosan 8520 fontot kellett kicsengetniük a luxuskórházért, ami átszámítva csaknem 3 millió forint, de természetesen ezért átlagon felüli ellátás járt. Természetesen a szülésznő csak vele foglalkozott, és egy egész lakosztály állt a rendelkezésükre, hogy szülés után is a legnagyobb kényelemben legyen. Lazacos reggelit és pezsgőt is felszolgálnak a pincérek a vendégeknek - írja a Mirror.

Minden a kismama kényelmét szolgáltaForrás: chelwest.nhs.uk
Amal semmiben sem szenvedett hiánytForrás: chelwest.nhs.uk
Furcsa neveket kaphatnak a Clooney ikrek
Lassan itt az idő, Amal Clooney bármelyik pillanatban világra hozhatja a híres ikreket. De vajon milyen neműek a babák, és hogy fogják hívni őket? Olvasd el erről a Life.hu cikkét!