Hatalmas daganatot műtöttek ki Cintulából, azaz Keresztes Tiborból

Forrás: Facebook/Cintula -
Cintula Keresztes Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lemezlovast sem kerülték el a gondok, nemrég egy komoly szívműtéten esett át, de ez nem minden. Keresztes Tibort, azaz Cintulát korábban daganattal is műtötték.

A Sláger Rádió egykori hangja, és a lemezlovasként is tevékenykedő Cintula sok mindenen van túl: több komoly egészségi problémája is volt már. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, szívműtéten is átesett a zenész, ráadásul éppen a bíróságon állt le a szíve, de nem ez volt az egyetlen beavatkozása. Keresztes Tiborból korábban egy hatalmas daganatot műtöttek ki.

Daganatot műtöttek ki Keresztes Tiborból Forrás: Facebook/Cintula

akkora daganatot operáltak ki belőlem, hogy annak méretétől még maguk a műtősök is elájultak,

Borsnak"A szövettani vizsgálaton kiderült, hogy szerencsére nem rossz szándékkal nőtt akkorára, mert jóindulatú volt a daganat

Vesehomok miatt került kórházba Erdei Zsolt: Videó! http://www.life.hu/drlife/20170830-korhazba-kerult-vesehomok-miatt-erdei-zsolt.htmlŐszintén mesélt az elmúlt időszak nehézségeiről Erdei Zsolt. Kiderült, hogy nem csak az újszülött kisfia, hanem ő maga is kórházba került. Dr. LifeOrigoPattanásnak indult, rák lett belőle: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170830-egy-pattanasnak-indult-a-lany-rakos-betegsege.htmlDöbbenetes esetről számolt be egy fiatal lány, aki 3 évvel ezelőtt egy bizarr betegség áldozata lett. Dr. LifeOrigoSzabó Zsófit ledöntötte a megfázáshttp://www.life.hu/drlife/20170830-szabo-zsofi-megbetegedett.htmlA 6. hónapban jár Szabó Zsófi, aki kisfiút hord a szíve alatt. Bár a babával minden a legnagyobb rendben, sajnos a mama elkapott egy makacs megfázást... Dr. LifeOrigoKulka János állapota még mindig nem engedi a visszatérésthttp://www.life.hu/drlife/20170829-kulka-janos-meg-nem-ter-vissza.htmlTavaly áprilisban kapott stroke-ot az ország egyik legtehetségesebb művésze, Kulka János. Azóta már sokkal jobban van és mindent megtesz annak érdekében, hogy visszatérhessen. Úgy tűnik azonban a nagy pillanat még várat magára... Dr. LifeOrigoKulcsár Edina megmutatta smink nélküli kipattogzott arcát - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170829-kulcsar-edina-megmutatta-smink-nelkuli-kipattogzott-arcat.htmlKulcsár Edina nem fél megmutatni apró tökéletlenségeit, most éppen a smink nélküli arcát tette közzé, nem éppen a legjobb állapotában: megmutatta, milyen, amikor megtámadják a hormonok! Dr. LifeOrigoBereczki Zoltánnak elment a hangja: napokig meg sem szólalhathttp://www.life.hu/drlife/20170829-bereczki-zoltannak-elment-a-hangja.htmlBereczki Zoltánt hiába várták a rajongók hétvégi fellépésén, helyette Opitz Barbi állt színpadra. Kiderült, hogy a sztárnak komoly hangszálproblémái vannak, megszólalni sem tudott! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.