A lemezlovast sem kerülték el a gondok, nemrég egy komoly szívműtéten esett át, de ez nem minden. Keresztes Tibort, azaz Cintulát korábban daganattal is műtötték.

A Sláger Rádió egykori hangja, és a lemezlovasként is tevékenykedő Cintula sok mindenen van túl: több komoly egészségi problémája is volt már. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, szívműtéten is átesett a zenész, ráadásul éppen a bíróságon állt le a szíve, de nem ez volt az egyetlen beavatkozása. Keresztes Tiborból korábban egy hatalmas daganatot műtöttek ki.

Daganatot műtöttek ki Keresztes TiborbólForrás: Facebook/Cintula

"Az egész egy olyan szörnyű eseménnyel indult, hogy nem tudtam pisilni. Elmentem hát kivizsgáltatni magam, ahol a dokik kiderítették, hogy egy oda nem illő dolog van a prosztatámon. Nem volt más lehetőségem, mint megműttetni az alsó részem. Bekerültem hát a kórházba, ahol egy akkora daganatot operáltak ki belőlem, hogy annak méretétől még maguk a műtősök is elájultak, mert akkorát még ők sem láttak" - mondta a Borsnak Cintula, aki beismerte, ha eljárt volna szűrővizsgálatokra, az orvosok már valószínáleg sokkal korábban észrevették volna a bajt. Szerencséjére legalább nem volt rosszindulatú a daganat. "A szövettani vizsgálaton kiderült, hogy szerencsére nem rossz szándékkal nőtt akkorára, mert jóindulatú volt a daganat" - mondta Keresztes Tibor.