Nem könnyű egy dzsungelben túlélni, Krisztiánnak sajnos nem is sikerült végig küzdeni. Hiába akart még maradni a Survivorben úgy döntött, az egészsége fontosabb, ezért feladta a játékot. 

Nem Krisztián az első, aki önszántából hagyja ott a Survivort, többen is döntöttek már úgy, hogy nem bírják a nomád körülményeket. Krisztián az egészsége miatt határozott a távozás mellett, bár nehezére esett feladni a küzdelmet. Miután azonban elfertőződtek a sebei, gyorsan meghozta a döntését. 

Kiakadt gennyes sebén Krisztián, ezért adta fel a játékotForrás: RTL Klub

"Aktív ember vagyok, mindig mozgok, így a sérülések ellenére is tovább jártam az erdőt, úsztam a tengerben, sajnos a sebek egy idő után elfertőződtek. A kaput az tette be, amikor kifakadt az egyik gennyes sebem, és egy lyuk lett a lábamon. Korábban volt egy műtétem, és akkor a seb a steril körülmények között is elfertőződött, úgyhogy aggódni kezdtem, nehogy komolyabb baj legyen. Kikészültem, amikor az egyik játék során láttam, hogy egy bogár araszol a seb felé...." - mondta a Blikknek Krisztián, aki maradni akart, de egy ponton teljesen kikészült. "Akkor adtam fel, mivel rájöttem, az egészségem sokkal fontosabb! Itthon még többször felszúrták a sebeimet, hogy tisztuljon a genny, már sokat javult, de néhány helyen még mindig látszik" - árulta el a játékos, aki korábban arról beszélt, hogyan vallotta be másságát családjának.