Hiába esett át már egy 4 órás műtéten, újabb kezelésekre lesz szükség. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, néhány nappal ezelőtt Sasvári Sándor lovasbalesetet szenvedett, melynek következtében kórházba került, és egy 4 órás műtéten esett át. A rajongóit a közösségi oldalán tájékoztatta a történtekről, és megnyugtatott mindenkit, hogy jó kezekben van. Most pedig interjút is adott, így friss információkat tudhatunk meg az állapotáról:

"A mostani balesetem sem tántorít el eme nemes állatokkal, spottársaimmal való mindennapi teendőimtől!" - mondta a színészForrás: MTI/Soós Lajos

"A műtétem nagyon hosszú volt, négy órán át tartott. Szerencsére jól sikerült az operáció. Az én drága Apollóm teljesen átrendezte az arcszerkezetemet, megrepedt az arccsontom, helyre kellett tenni az állkapcsomat, de gyorsan gyógyulok." - kezdte a színész. Hamarosan kiszedik a varratait, majd újabb kezelésre lesz szükség. 

"A második kezelésre azért van szükség, hogy a harapásom ugyanolyan legyen, mint volt, és az állakpcsom is rendesen összeforrjon. Összedrótozták a fogaim, így egy darabis csak szívószállal tudok majd enni." - írta meg a Ripost.