Orbán Józsi, a 100 Folk Celsius zenésze rákos megbetegedéssel küzd. Kiderült, nemcsak a tüdejében, az agyában is van daganat. Az orvosok új, amerikai módszerrel gyógyítják őt.

Komoly betegséggel küzd Orbán József, de nincs egyedül. A barátai mindent megtesznek, hogy segítsenek a 100 Folk Celsius zenészén, akiről kiderült, hogy nemcsak tüdőrákkal küzd, az agyában is van daganat.

Az agyában is van daganatForrás: Mokka

„Jólesik, ha bíztatnak, Józsi, milyen jól nézel ki, és annak is örülök, hogy jobbak a leleteim, a daganat összezsugorodik a tüdőmben és az agyamban a kemoterápia hatására. Sajnos mégsem érzem igazán jól magam. Fájdalmaim ugyan nincsenek, de gyenge vagyok, szédülök, rossz a közérzetem" – árulta el a Story Magazinnak a zenész. Hozzátette, az orvosok egy új, amerikai módszerrel próbálják őt gyógyítani, amihez egyelőre csak egyetlen orvos ért itthon, és egyetlen gép van hozzá. „Nem igazán tudom, mi ez, valamilyen elektrolízises folyamattal támadják a daganatot, amely előbb-utóbb elpusztul. Hetente háromszor kell majd mennem a kórházba, állítólag nem fáj, nincsenek mellékhatásai, csak egy kis bizsergést fogok érezni. És remélem, teljes gyógyulást" – mondta Orbán Józsi.