Egy daganat miatt elveszítheti péniszét az a 25 éves brit férfi, akinek hamarosan megszületik a második gyermeke.

Szörnyű egészségi problémával küzd a 25 esztendős Dale Clark: péniszdaganata van. A betegség következtében férfiassága mérete folyamatosan növekszik, ugyanakkor teljesen érzéketlen és már képtelen a szexre is. Orvosai figyelmeztették, helyzete hamarosan olyan súlyossá válhat, hogy kénytelenek lesznek műtéttel eltávolítani a péniszét. A férfi most úgy döntött, a nyilvánosság elé tárja életét.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

A Metro azt írja, a férfi csupán akkor fordult orvoshoz, amikor a daganat már szőlőszem méretűre duzzadt. Nem tudhatta azonban, hogy ennyire súlyos a helyzet, a diagnózis ő is megdöbbentette. Utána kés alá feküdt, 5 műtétet is bevállalt, átesett 4 sugárkezelésen és 2 kemoterápián, de egyik sem használt.

Barátnője épp most várja közös gyermeküket, a házasságkötésre készülnek, és ott van a férfinak a 6 éves nagyfia is. Családja tartja benne a lelket és nem adja fel. Párja mindig mellette áll, és ápolja őt, ha szükséges. Mivel Dale állapota miatt nem dolgozhat, nagyon rossz anyagi helyzetben vannak, de barátaik gyűjtést szerveznek a számukra.