műsorvezető vallomás függőség Till Attila káros szenvedély dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila elárulta, már nagyon szeretne leszokni a dohányzásról, de egyelőre nem sikerült neki.

Ha valaki figyelemmel követi Till Attila közösségi oldalát, láthatja, hogy a műsorvezető rengeteg időt tölt az edzőteremben. Igyekszik egészségesen élni, sportol, kerüli az alkoholt, ám van olyan káros szenvedélye, amelyről a mai napig nem sikerült leszokni.

Tudatosan nem iszom, a dohányzás állandó küzdelem, már nagyon meg akarok szabadulni tőle, de a jelenlegi legnagyobb függőségem a sport. Az edzés a túlélés része lett, negyven körül az ember óhatatlanul elkezd szétfolyni, szétesni, a sport viszont lélekben és fizikálisan is karban tart" – nyilatkozta a Blikknek.

HippHopp !!! (Próbálom feldobni magam az edzéshez:)))

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezető hozzátette, nem szeret unatkozni, lételeme a munkája.

Ha nem vállalok sokat, depressziós leszek, szorongok, hogy lemaradok dolgokról. Nyüzsgő alkat vagyok, de ez egyfajta kényszeresség. Úgy hiszem, az emberi létezés önmagában elég, nem muszáj valamit csinálni, ez csak azoknak kell, akik enélkül nem tudnak élni, mint például én. Mindemellett úgy gondolom, más műsorvezetők is szívesen csinálnának többféle műsort, kipróbálnák magukat, csak nincs energiájuk vagy merszük belefogni."

Tolvai Reni hatalmas dekoltázzsal és nyakörvvel bulizott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-tolvai-reni-hatalmas-dekoltazzsal-es-nyakorvvel-bulizott-foto.htmlTolvai Reni dominaszerkóban indult el szórakozni szombat este. TV + SztárokOrigoKirály Viktor szerelme, Anita megmutatta bikinis testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraly-viktor-szerelme-anita-megmutatta-bikinis-testet-foto.htmlKirály Viktor szerelme gyönyörű, ezt eddig is tudtuk. Most azonban tökéletes testét is megvillantotta. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és férje, András hosszú ideje nem alszanak egy hálószobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kollo-babett-es-ferje-hosszu-ideje-nem-alszanak-egy-haloszobaban.htmlKöllő Babett elmesélte, hogy mióta a Celeb vagyok! Ments ki innen című műsorból hazajött, kislánya, Milla kizárólag vele hajlandó aludni, annyira megviselte anyukája távolléte. TV + SztárokOrigoÓriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-oriasiak-lettek-horvath-eva-mellei-foto.htmlA modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki. TV + SztárokOrigoÍgy szerezte Rubint Réka a szeme alatt húzódó sérülést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-igy-szerezte-rubint-reka-a-szeme-alatt-huzodo-serulest-video.htmlA jó megfigyelők észrevehették már, hogy Rubint Réka egyik szeme alatt sérülés látható, ennek eredete derült most ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.