Curtis hatalmas sikereket ér el, de drogproblémái miatt csaknem mindent elveszített. Még idejében észbe kapott, most pszichológushoz jár, hogy kezelni tudja a gondjait. 

Curtis szakmai élete kétségkívül sikeres, ám majdnem romba dőlt az élete. Drogproblémákkal küzdött, de sikerült szembenéznie a gondjaival. Kapott egy nagy pofont, és Majka is helyretette.

Curtis drogproblémájáról nyilatkozottForrás: Curtis/Instagram

"Mikor balesetet csináltam és cuccoztam, akkor nekem, ahogy a dalban is, kellett egy nagy pofon. Na nekem ez volt az, hogy elveszíthetek mindent. Őt, mint barátot, az egzisztenciámat és a munkámat, amit szeretek. Megkérdeztem magamtól: »Te hülye gyerek, Újpestről jöttél, a lakótelepről, egy lyukas zoknid volt! Miért nem jó neked ez, mit fogsz csinálni, ha ezt elveszíted?« Aki a telepen nőtt fel velem, az vagy börtönben van, vagy a föld alatt. Peti akkor azt mondta. »Én ezt nem akarom így csinálni, engem is minősít ez a hozzáállás«. Tök igaza volt" - mondta a Anita Stroy-jában Curtis. Elárulta, kért segítséget. "Járok pszichológushoz, pontosan emiatt. Igazából arra jutottunk, hogy én ugyanazt kerestem a hétköznapokban, mint a színpadon. Amikor nem voltam színpadon, akkor unatkoztam. Kerestem valamit, hogy azt az érzést érezzem, azt az adrenalint, mint amikor a színpadon állok. Ezt biztos nehezen érti meg egy civil ember, de a színpad is egy drog" - árulta el a zenész, aki igyekszik kitölteni az üres perceit: barátnőjével szerveznek közös programokat.