Amber Rose megszólalt mellkisebbítő műtűjéről: borzasztó fájdalma volt

Forrás: Instagram/amberrose -
mellkisebbítés műtét Amber Rose fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose mellkisebbítő műtéten esett át méghozzá azért, mert hatalmas keblei már fizikai fájdalmat okoztak neki.

Amber Rose a kínok kínját élte át, ezért döntött úgy, hogy habár a hatalmas mellei védjegyévé váltak, kisebbítteti azokat. Folyamatos fájdalommal élt, ezért kénytelen volt lépni.

Amber Rose hatalmas fájdalmakat élt át a mellei miatt Forrás: Instagram/amberrose

„A melleim lelassítottak" – mondta Amber, aki akkor ébredt rá, hogy mennyire rossza az állapota, amikor szerepelt egy táncos műsorban. Egyszerűen nem tudta tartani a tempót. „Fájdalmaim voltak" – mondta Amber, aki nagyon tartott attól, hogy a műtét után nem fogja magát szexinek érezni, de ettől függetlenül rászánta magát a beavatkozásra. „Volt idő, amikor sétáltam és úgy éreztem, ez meg fog engem ölni"árulta még el a celeb.

Orbán Józsi szépen gyógyul, új dalokat is írhttp://www.life.hu/drlife/20180531-orban-jozsi-szepen-gyogyul-uj-dalokat-is-ir.htmlAz orvosok szerint meggyógyult Orbán Józsi, ő még nem érzi magát elég erősnek. Barátja segít neki a gyógyulásban. Dr. LifeOrigoCurtis vallomása: pszichológushoz jár a drogproblémái miatthttp://www.life.hu/drlife/20180531-curtis-vallomasa-pszichologushoz-jar-a-drogproblemai-miatt.htmlCurtis hatalmas sikereket ér el, de drogproblémái miatt csaknem mindent elveszített. Még idejében észbe kapott, most pszichológushoz jár, hogy kezelni tudja a gondjait. Dr. Life--Caramel először nyilatkozott azóta, hogy kiderült, kislánya leukémiás: ilyen most az életükhttp://www.life.hu/drlife/20180531-caramel-eloszor-nyilatkozott-azota-hogy-kiderult-kislanya-leukemias-ilyen-most-az-eletuk.htmlCaramel először nyilatkozott azóta, hogy kislánya betegségét diagnosztizálták. A zenész elmondta, nem akar részleteket elárulni gyermeke állapotáról, hiszen ez egy hosszú folyamat, de hálás minden támogatásért. Dr. Life--Kiműtötték Tücsi bölcsességfogait: nagyon bedagadt az arcahttp://www.life.hu/drlife/20180531-kimutottek-tucsi-bolcsessegfogait-nagyon-bedagadt-az-arca.htmlTücsi nem csak akkor mutatja meg magát, amikor tökéletesen néz ki, feldagadt fejjel is posztol. Dr. LifeOrigo3 furcsa dolog, amit akkor tapasztalsz, ha várandós vagyhttp://www.life.hu/drlife/20180531-3-furcsa-dolog-amit-akkor-tapasztalsz-ha-varandos-vagy.htmlAz állapotos nők teste rengeteg változáson megy keresztül, persze ezeket nem lehet általánosítani, hiszen mindenki teste más. Vannak azonban néhány furcsa dolgok, amelyeket az várandós nők tapasztalhatnak. Dr. LifeOrigoPásztor Erzsinek le kellett mondani szerepeit, kezeléseken esett áthttp://www.life.hu/drlife/20180531-pasztor-erzsinek-le-kellett-mondani-szerepeit-kezeleseken-esett-at.htmlLe kellett mondania színházi szerepeit Pásztor Erzsinek, gondjai akadtak ízületeivel, kezeléseken esett át. Mint mondta: a nyári pihenő után visszatér a színpadra, addig élvezi a nagymama szerepet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.