Ambrus Attilának elkopott a csípője a börtönben: protézist kapott

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
csípőprotézis műtét börtön Viszkis Ambrus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila a börtönévek előtt nagyon sokat sportolt, így a rács mögött is próbálta megtartani erőnlétét. A sok mozgás azonban hátrányára is vált: teljesen elkopott a csípője, így protézist kapott. 

A Vikszkis jégkorongozott mielőtt börtönbe került volna, sportos múltja jól is jött neki a rácsok mögött: a fegyelmet és a türelmet, melyeket a sporttól tanult, bent is tudta hasznosítani. Emellett persze a mozgással sem hagyott fel, ám a börtönben eltöltött évek alatt a mozgás hátrányára vált: elkopott a csípője.

Ambrus Attila csipőprotézissel él Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

mivel mindig ugyanabba az irányba futottam, mert a másikat utáltam, így a csípőm gyakorlatilag elfogyott.

Borsnak

Vajna Tímea 8 kilót hízott a hormonkezelések miatt egy hónap alatthttp://www.life.hu/drlife/20180625-vajna-timea-8-kilot-hizott-a-hormonkezelesek-miatt-egy-honap-alatt.htmlVajna Timi szervezetét nagyon megviselte a hormonkezelés: fel is szedett 8 kilót egy hónap alatt. Dr. LifeOrigoKözös szíven osztoznak a hondurasi sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20180624-kozos-sziven-osztoznak-a-hondurasi-sziami-ikrek-szetvalasztas.htmlEgy hondurasi nő abban reménykedik, hogy külföldi orvosok elvállalják a szétválasztását sziámi ikreinek, akik egy szíven és májon osztoznak. Dr. LifeOrigoEgészségesebb lehet a mérsékelt alkoholfogyasztás, mint az absztinenciahttp://www.life.hu/drlife/20180624-egeszsegesebb-a-mersekelt-alkoholfogyasztas-mint-az-absztinencia-allitjak-kutatok.htmlFelmérés készült arról, hogy mennyivel növeli a korai halálozás, illetve a daganatok kockázatát az alkohol. Persze, ezt nem először vizsgálták, és az eredmények sem mindig ugyanazt mutatják, de az mindegyikből kiderül, a mértéktelen fogyasztás szinte biztosan megbetegít. Dr. Life--Elgyötört arccal szelfizett Sarah Hyland színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20180624-elgyotort-arccal-szelfizett-sarah-hyland-szineszno-modern-csalad.htmlSmink nélkül mutatta meg fáradt, elgyötört arcát Sarah Hyland színésznő, akinek súlyos veseproblémái vannak és folyamatos fájdalommal él együtt. Dr. Life--Végleg eldobta a borotvát a szakállas nőhttp://www.life.hu/drlife/20180624-vegleg-eldobta-a-borotvat-a-szakallas-no-pcos.htmlNem használ borotvát az az amerikai lány, akinek egy betegség miatt szőrösödik az arca. Dr. Life--Berki Krisztián szerelmének, Mazsinak nagy fájdalmai vannak: becsípődött a hátahttp://www.life.hu/drlife/20180622-berki-krisztian-szerelmenek-mazsinak-nagy-fajdalmai-vannak-becsipodott-a-hata.htmlBerki Krisztián vallotta be, hogy milyen komoly szenvedésen megy keresztül barátnője: annyira fáj Mazsi háta, hogy fel sem tud kelni az ágyból. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.