Húsz évet is letagadhatna a korából a tajvani divattervező, Lure Hsu, aki most elárulta, minek köszönheti fiatal külsejét.

A tajvani tervező, Lure Hsu 43 éves, de körülbelül 23-nak néz ki. Nem csoda, ha igen népszerű, Instagram-oldalát már több mint 700 ezren követik.

A DailyMail most kiderítette, mi a titka fiatalságának. A hölgy szigorú diétát követ és rendszeresen sportol. Emellett sok időt tölt bőre ápolásával, soha nem feledkezik meg a hidratálásról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

怎麼平衡累積的身心疲勞感? 偶爾追劇也是好療癒....

⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,

Fehér bőre alapján úgy gondolhatnánk, soha nem napozik, de saját bevallása szerint szokott napfürdőzni, a lényeg a mértékletességen van, mindig csak egy keveset, a nap ugyanis kiszárítja a bőrt és a finom vonásokat szépen-lassan eltünteti.

Akárhányszor kilép az utcára, arcára mindig ken fényvédőt. Emellett olyan étrend-kiegészítőket használ, melyek gazdagok C-vitaminban és kollagénben.

Minden reggelét fekete kávéval indítja, mert szerinte ez felébreszti a bőrét, ugyanakkor cukrot soha nem lesz bele. Hozzáteszi, a cukrot és a zsíros ételeket egyébként is kerüli, helyette rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. Vegetáriánusként pedig mindig ügyel arra, hogy megfelelő mennyiségű rostot és fehérjét vigyen be a szervezetébe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

舒適度和視覺感 的基本色調❤️

⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,