43 éves, de 23-nak néz ki a tajvani divattervező: elárulta, mi a titka

divattervező diéta Tajvan fiatalság hidratálás titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz évet is letagadhatna a korából a tajvani divattervező, Lure Hsu, aki most elárulta, minek köszönheti fiatal külsejét.

A tajvani tervező, Lure Hsu 43 éves, de körülbelül 23-nak néz ki. Nem csoda, ha igen népszerű, Instagram-oldalát már több mint 700 ezren követik.

A DailyMail most kiderítette, mi a titka fiatalságának. A hölgy szigorú diétát követ és rendszeresen sportol. Emellett sok időt tölt bőre ápolásával, soha nem feledkezik meg a hidratálásról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

怎麼平衡累積的身心疲勞感? 偶爾追劇也是好療癒....

⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,

Fehér bőre alapján úgy gondolhatnánk, soha nem napozik, de saját bevallása szerint szokott napfürdőzni, a lényeg a mértékletességen van, mindig csak egy keveset, a nap ugyanis kiszárítja a bőrt és a finom vonásokat szépen-lassan eltünteti.

Akárhányszor kilép az utcára, arcára mindig ken fényvédőt. Emellett olyan étrend-kiegészítőket használ, melyek gazdagok C-vitaminban és kollagénben.

Minden reggelét fekete kávéval indítja, mert szerinte ez felébreszti a bőrét, ugyanakkor cukrot soha nem lesz bele. Hozzáteszi, a cukrot és a zsíros ételeket egyébként is kerüli, helyette rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. Vegetáriánusként pedig mindig ügyel arra, hogy megfelelő mennyiségű rostot és fehérjét vigyen be a szervezetébe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

舒適度和視覺感 的基本色調❤️

⭐️許路兒LureHsu⭐️ (@lurehsu) által megosztott bejegyzés,

Dinnye nagyságúra duzzadt az férfi heréje egy rutinműtét miatthttp://www.life.hu/drlife/20180827-dinnye-nagysagura-duzzadt-az-ferfi-hereje-egy-rutinmutet-miatt.htmlHúgyúti fertőzése 2 éve húzódott annak az indiai férfinek, akin egy rutinnak számító műtétet végeztek orvosai. A műtét következtében azonban dinnye nagyságúra duzzadt a heréje. Tíz napba telt, mire teljesen meggyógyult. Dr. Life--Szívrohamra és storke-ra való hajlamot is jelezhet a ráncos homlokhttp://www.life.hu/drlife/20180827-szivrohamra-es-storkera-valo-hajlamot-is-jelezhet-a-rancos-homlok.htmlA ráncos homlok előjele lehet a szívrohamnak és a sztróknak is - állíta a Toulouse-i Egyetemi Kórház professzora. Szerinte a háziorvosoknak figyelni kell erre, hiszen a ráncos homlokú fiatalok tíszer nagyobb eséllyel halnak meg ezekben a betegségekben, mint a sima bőrrel rendelkező kortársaik. Dr. LifeThinkstockMel B, a Spice Girls egykori tagja elvonóra megy: alkohol - és szexfüggőhttp://www.life.hu/drlife/20180826-mel-b-a-spice-girls-egykori-tagja-elvonora-megy-alkohol-es-szexfuggo.htmlA közelmúltban vált el férjétől a Spice Girls egykori tagja, aki ezúttal nyiltan vállalta alkohol- és szexfüggőségét.Dr. Life--Katalin hercegnén műtéti heget fedeztek fel: kiderült, miért operálták meghttp://www.life.hu/drlife/20180825-katalin-hercegnen-muteti-heget-fedeztek-fel-kiderult-miert-operaltak-meg.htmlKatalin hercegné évek óta rejtegeti a hajvonalában lévő heget, de a rajongók érdeklődését nem sikerült csillapítani. Most végre fény derült a seb titkára. Dr. Life--Nincs olyan nőgyógyászati betegség, amihez túl fiatal lenne valakihttp://www.life.hu/drlife/20180825-nincs-olyan-nogyogyaszati-betegseg-amihez-tul-fiatal-lenne-valaki.htmlGyakran hallani, hogy valaki egyes betegségekhez még túl fiatal, sajnos valójában nincs olyan nőgyógyászati betegség vagy állapot, amire azt lehetne mondani, hogy szigorúan korhoz köthető. Dr. Hartman Gábor szülész-nőgyógyász elmondta, hogy hány éves kortól és milyen rendszerességgel érdemes nőgyógyászati vizsgálatra menni.Dr. LifeOrigoEnnyi gyümölcsöt érdemes fogyasztani egy naphttp://www.life.hu/drlife/20180821-ennyi-gyumolcsot-erdemes-fogyasztani-egy-nap-vitamin.htmlEgyünk sok gyümölcsöt - hangzik el gyakran a jótanács. De mégis mit jelent a sok? Mennyi az elegendő? Most szakember válaszolt a kérdésekre. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.