Természetesen nem kell mindent tudni a női test működéséről, de azért vannak olyan dolgok, amikkel a férfiaknak sem árt tisztában lenniük. Ilyen a menstruációs ciklus, valamint a  terhesség is. Ezek olyan alapvető dolgok, amiről azt hihetnénk, mindenki tudja, hogyan működnek, pedig nem. Egyes férfiak kirívó tudatlanságát osztották meg a nők.

"Randiztam egy pasival aki azt hitte, a nők menstruációja egy hónapig tart. 28 éves." - írta egy nő Twitteren, és ezt még lehet fokozni.

Megdöbbentő egyes férfiak tudatlanságaForrás: Shutterstock

"Találkoztam egyszer egy fickóval, aki azt hitte, a nők ugyanúgy vissza tudják tartani a menstruációjukat, mint ők a pisilést. Mintha egy csap lenne bennünk, amit akkor nyitunk ki és zárunk el, amikor akarunk" - osztotta meg egy másik nő a tapasztalatát. 

"Az semmi. A gimis tornatanárom meg volt róla győződve, hogy mi, lányok csak egy napig menstruálunk. 40 éves volt!" - kontárzott egy hozzászóló, de ezt még mindig lehet fokozni.

"Én egy olyan pasival randiztam, aki meg volt róla győződve, hogy egy terhes nő is teherbe eshet, és egyszerre több gyereket is hordhat a szíve alatt, mindegyiket különböző fázisban, aztán majd egymás után kipottyantja"  - szedte össze a Szeretlek Magyarország