Jobb kezét törte el évekkel ezelőtt Medveczky Ilona, most pedig a balt kellett műteni. A 76 éves táncművésznő egyelőre még nem tudja, hogyan látja majd el a ház körüli teendőket, de azt mondja, megoldja, ahogy eddig is. 

"Nem szoktam kórházba járni minden kis aprósággal, de jók a megérzéseim, és értek az anatómiához. Biztos voltam benne, hogy valami komolyabb problémával állok szemben. Az orvos nem kertelt, azonnal előjegyzett a műtétre" - mondta a Hot! magazinnak Medveczky Ilona. 

A 76 éves táncművésznő évekkel ezelőtt törte el a jobb kezét a csúszós járdán, akkor rosszul forrt össze a csontja, újra el kellett törni. Hosszú lábadozás és gyógytorna várt rá. Nehezen tudta ellátni a ház körüli teendőket, pedig imádja ápolni kertjét, foglalkozni négy kutyájával. 

Medveczky Ilona műtéte jól sikerültForrás: MTI/Földi Imre

Most is műteni kellett, altatás nélkül végzeték az operációt. "Nem volt számomra nagy trauma, viszont nagyon borzalmas hangja volt, amikor az orvos próbálta kiszabadítani a betokosodott, letapadt inakat, izmokat" - mesélte a táncművésznő. Szerencsére, a műtét jól sikerült. Csak amiatt aggódik, hogyan végzi majd a házimunkát, hiszen nem szeret szívességet kérni. "Megoldom, ahogy eddig is tettem" - tette hozzá Medveczky Ilona.