Befelé fordult a mellbimbód? Ezt jelentheti

Forrás: finartamerica.com -
mell mellbimbó fordulás befelé forduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A befelé forduló mellbimbó, amennyiben így született az ember, teljesen ártalmatlan, más a helyzet azonban, ha hirtelen változik meg a bimbó iránya. Ebben az esetben orvoshoz kell fordulni. 

A nők bizonyos százaléka befelé forduló mellbimbóval születik, ilyenkor nincs ok az aggodalomra, ha azonban hirtelen változik a mellbimbó iránya, akkor érdemes orvoshoz fordulni. Az első dolog, amit megvizsgálnak ugyanis a felnőttként befelé fordult mellbimbók esetében, hogy rák áll-e a hátterében.

Ha befelé fordul a mellbimbód, érdemes orvoshoz fordulni Forrás: finartamerica.com

Nem kell azonban egyből a legrosszabbra gondolni, ha ilyesmit tapasztal az ember, ugyanis könnyen lehet, hogy valamilyen fertőzés okozza a tünetet. Emlőgyulladás is okozhat ilyesmit, ami főleg szoptatás idején jelentkezhet. Mindenképpen fontos azonban, hogy orvossal konzultáljunk, ha hirtelen befelé fordultak a mellbimbóink – írja a Women's Health Magazin.

Ha 6 előtt kelsz, boldogabb és egészségesebb ember leszel http://www.life.hu/drlife/20181119-ha-6-elott-kelsz-boldogabb-es-egeszsegesebb-ember-leszel.htmlA legújabb tanulmány szerint egy egyszerű, hétköznapi rutin módosítása nagyon sokat segíthet abban, hogy az ember boldogabb és egészségesebb legyen. Dr. LifeOrigoSzívritmuszavara miatt mondja le a munkáit Várkonyi Andrea?http://www.life.hu/drlife/20181119-szivritmuszavara-miatt-mondja-le-munkait-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea feladta műsorvezetői karrierjét és csak a pszichológusi munkáira koncentrál, de sajtóértesülések szerint egyre többször mondja le azokat is. Kiderült, mi állhat a háttérben. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgészséges mellét is leoperáltatta a gyönyörű magyar modell, Szűcs Adriánahttp://www.life.hu/drlife/20181119-egeszseges-mellet-is-leoperaltatta-a-gyonyoru-magyar-modell-szucs-adriana.htmlA 27 éves Szűcs Adriána legyőzte a mellrákot. Kemoterápiás kezeléseket kapott, és a bal mellét leoperálták. A lány most úgy döntött, hogy az egészséges mellét is leveteti, mert egy génmutáció miatt többszörös esélye van arra, hogy a rák kiújuljon. Dr. LifeOrigoAlig bírt lábra állni a Csak show és más semmi adása után Pápai Joci: az ügyeleten kötött kihttp://www.life.hu/drlife/20181118-alig-birt-labra-allni-a-csak-show-es-mas-semmi-adasa-utan-papai-joci-az-ugyeleten-kotott-ki.htmlA minap Köllő Babettet kellett orvoshoz vinni a Csak show és más semmi adása után, most Pápai Joci sérült meg, olyannyira, hogy az ügyeleten kötött ki. Dr. Life--Baleset érte egy szórakozóhelyen Vajna Timit: leesett egy rodeóbikárólhttp://www.life.hu/drlife/20181118-baleset-erte-egy-szorakozohelyen-vajna-timit-leesett-egy-rodeobikarol.htmlTimi az Instagram-sztorijában osztotta meg, ahogy egy szórakozóhelyen felpattan egy rodeóbika hátára. Egy ideig állta a sarat, de lesett, és lehorzsolta a kezét. Dr. LifeOrigoRékasi Károlyt a milliós kártérítés sem vigasztalhatja meghttp://www.life.hu/drlife/20181117-rekasi-karolyt-a-millios-karteritest-sem-vigasztalhatja-meg.htmlHárom és fél évvel ezelőtt szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly. A bíróság az autóst találta hibásnak, a színész több tízmilliós sérelemdíjat kér. Ám azt mondja, az egészségét ez sem pótolhatja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.